2777
2789
عنوان

روانی شدم فیلم عروسیم رو پاک کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 131 پست
مگه عکاسی فقط یه لپتاپ داره اون همه دوربين و سیستم قوی برای میکس و مونتاژ دارن صد در صد هارد با حجم ...

حق با همون خانومیه که جوابتونو دادن 

تو قرارداد کتبی که عروس داماد با آتلیه دارن یه بخشی هست که میگه 

مدت اعتبار قرارداد تا ۳ ماه یا ۶ ماه (بستگی به خود آتلیه) پس از انجام مراسمه و بعد از اون مجردی هیچگونه مسئولیتی در قبال حفظ ویدیوها و عکسا نداره

مورد ۶ رو بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد عروسیم زندگیم پر چالش شد نشد برم فیلم بگیرم حتی ذوق و شوق نداشتم این چه حرفیه میزنید بهش شرا ...

خب به همسرش میگفت به مادرش میگفت به خواهر و دوستش میگفت به خودشون زنگ میزد براش بفرستن با واتساپ و تلگرام همانگ میشدن یعنی همه ی ۹ ماه حال روحیه بدی داشته حتی ی روزش خوب نبود مگه میشه تو اون برهه براش مهم نبودن ب هردلیلی خب پس نباید انتظار اینم داشته باشه که فیلما باشن مگه ملت علافن

بین حتی یه دوربین مدار بسته قدیمی هم که بذاری دم در خونه ات و ۲۴ ساعته فیلم ضبط کنه ظرفیت دو سال فیل ...

عزیزم واقعا کسی مسئول نیس فیلم شمارو سه سال نگهداره تو هر وقت عشقت کشید بری بگیری حرفت مثل این میمونه خیاط لباستو بدوزه ده سال برات نگهداره برای مثال شاید اینا اون‌زمان یک میلیون بدهی داشتن به آتلیه باید تسویه میکردن ولی آیا یک میلون ۱۴۰۱ با الان قابل قیاسه؟ 

عزیزم من زنگ زدم به اتلیه چون خودم کار داشتم مشکل شما رو گفتم...گفت اتلیه ها با هم فرق داره بعضیا ۶ ماه نگه میدارن بعضیا تا دو سال...ولی دیگه بیشتر از دو سال امکانش نیست

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
بله گفته افزایش نرخ قيمت میخوره و شک‌نکن این آتلیه هم دردش هزینه ست

داره میگه بعد ،۳ ماه ۶ ماه هیچ مسئولیتی در قبال حفظش نداره اگه برفرض نگه داشته باشه و پاک نشده باشه به نرخ روزه 

آتلیه اسی گفته پاک شده

میدونی چیه وقتی بخاطر چهار عکس ده میلیون میگیرن این چیزا باید به جون بخرن موقع پول باشه باید در خدمت ...

الان همه چی پوله دیگه شما ارایشگاه میری پول نمیدی واسه یه روز ده تومن میدی ولی حداقل آتلیه فیلماتو تا اخر عمرت داری ....

عزیزم واقعا کسی مسئول نیس فیلم شمارو سه سال نگهداره تو هر وقت عشقت کشید بری بگیری حرفت مثل این میمون ...

نه خب بحث حجم سیستم بود منم درجواب گفتم این آتلیه هزینه اضافه میخواد وگرنه بی کیفیت‌تر از سیستم های دوربین مدار بسته که نداریم دو سال میتونه فیلم شبانه روزی ضبط کنه بعد از دو سال فیلم از نو ضبط میشه 

مگه عکاسی فقط یه لپتاپ داره اون همه دوربين و سیستم قوی برای میکس و مونتاژ دارن صد در صد هارد با حجم ...

منم میگم یعنی نمیشه ریکاوری کنن یا بکاپ بگیرن

چجوری پاک میکنن وقتی هزینه هاشو گرفتن