2777
2789
عنوان

روانی شدم فیلم عروسیم رو پاک کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 130 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بعضیا راحت دل میشکنن و سنگدلی میکنن 

عزیزم به نظرم کاری نمیشه کرد چون پاک شده دیگه نیست...ولی برای یادگاری و داشتن چندتا فیلم عکس میتونی سالگرد عروسیت یا اصن یه روز دیگش با همسرتون برین آتلیه و شما آرایشگاه برید یه لباس مجلسی خوشگل بپوشین عکس بگیرین میتونین کیک هم بگیرین خیلی قشنگ میشه برید طبیعت یا هرجایی دوست داشتین چندتا عکس خوشگل باهم دیگه بگیرین هم عکس آلبومی هم بزرگش کنین بزنین به اتاق اینجوری بهتره غصه خوردن نداره که 😘

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
عزیزم ناراحت نشو ولی خب مقصر خودتون بودید اگ فیلم بردار میخواست فیلم های همه مراسمارو تا چندسال نگه ...

درسته نه عزیزم چرا ناراحت چون هزینه رو گرفته بودن بدهی نداشتیم و بهمون اطلاع ندادن ک بیایم تحویل بگیریم

و اینکه مراجعه هم داشتیم اون تایم اما آماده نبود 

حالا شما هم ک خدایی بی خیال بودین مقصرین ولی اون نامردای بی وجدان نکردن یک زنگ بزنن حداقل بگن اگر نم ...

بیخیال ک نه اما مقصر خیلی آرههه

چون هزینه رو تسویه کردیم 

چقدر بعضیا راحت دل میشکنن و سنگدلی میکنن عزیزم به نظرم کاری نمیشه کرد چون پاک شده دیگه نیست...ولی بر ...

مهربون 🥹خیلی قشنگه این چشام قلبی شد

اون چندتا کاربر ک اونجور حرف میزدن و مسخره کردن رو  من امیدوارم تو جایگاه قضاوت قرار نگیرن 🩵💕

عزیزم اونایی ک مسخره کردن حرفای زشت زدن رو واگذار کردم😞😣وقتی تو چالش های ی زندگی نیستن میخندن بهم ...

عزیزم من واقعا نمیخواستم ناراحتت کنم و نگفتم قطعا به خاطر پوله و صرفا احتمالات رو گفتم چون بیشتر کاربرا گفتن چرا نگرفتی و اینا شما هم جواب نمیدادی صرفا گفتی شرایط نبود ولی خب عاقلانه هم نگاه کنی شما طی دوسال یک ساعت میتونستین تایم باز کنین که فیلم مهمترین روزتونو که به قول خودت اون‌همه هزینه کرده بودی بگیری به هر حال شاید تو‌ام جای من بودی برات عجیب بود این قضیه اگه از این زاویه نگاه کنی