۱۴۰۱ مراسم گرفتیم بعد چندماه من باردار شدم دیگه نرفتم پیگیر شم امروز رفتم فیلم و عکس عروسیم رو بگیرم بهم میگن تا۶ماه نگه میداریم پاکش کردیم دارم دق میکنم حتی عکس شاسی سرمجلسی شب عروسی رو چون نت نداشتن بهم تحویل ندادن اونشب 😫😭اون همه هزینه مراسم داشتیم ۴ساعت باغ و خستگی از فیلمبرداری الان چی میشه !! من خسارت نمیخوام فیلمم رو میخوام😫 هیچی ندارم از عروسیم حتی ی عکس
عزیزم من دوقلو دارم دوران بارداری کلی چالش داشتم بعد بدنیا اومدن هم بچه هام بستری بودن کلا سخت گذشت ...
عزیزم حداقل تا دو ماه اول هیچ علامتی نداشتی حتی اگه داشته باشه واقعا ادمطی ۹ ماه یک ساعت وقت نداره بره دنبال کار خودش؟ این همه ادم باردار میشن همزمان کار میکنن یعنی چی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه عکاسی فقط یه لپتاپ داره اون همه دوربين و سیستم قوی برای میکس و مونتاژ دارن صد در صد هارد با حجم ...
نه ی سیسیتم که نیست چندتایی دارن ولی مسئولیتی هم ندارم عرض کردم همه جا هم همینه تا ۶ ماه نگه میدارن فک کنم ی عالمه ادم میرن ی عالمه هم مث این خانم بیخیال ی نفر خ است ۱۰ سال بعد بره اینو فیلمووو نگه دارن بعد چند سال شاید خانم هوس کنه بره بگیره مگه میشه؟!