2777
2789
عنوان

روانی شدم فیلم عروسیم رو پاک کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 131 پست
نه عزیزم چه وظیفه ای اینا داخل قرارداد هم قید میشه فقط ۶ ماه مگه میشه چقدر جا داره لب تاپشون🤣

مگه عکاسی فقط یه لپتاپ داره 

اون همه دوربين و سیستم قوی برای میکس و مونتاژ دارن صد در صد هارد با حجم بالا هم دارن

عزیزم من دوقلو دارم دوران بارداری کلی چالش داشتم بعد بدنیا اومدن هم بچه هام بستری بودن کلا سخت گذشت ...

عزیزم حداقل تا دو ماه اول هیچ علامتی نداشتی حتی اگه داشته باشه واقعا  ادم‌طی ۹ ماه یک ساعت وقت نداره بره دنبال کار خودش؟ این همه ادم باردار میشن همزمان کار میکنن یعنی چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این حجم بی خیالیت پرام ریخته حالا مردا بگیم یبسن مگ میشه برا فیلم عروسیت ذوق نداشته باشی من بودم ...

منم بعد عروسیم زندگیم پر چالش شد نشد برم فیلم بگیرم حتی ذوق و شوق نداشتم این چه حرفیه میزنید بهش 

شرایط ها فرق می‌کنه 

اسی باردار شده دو قلو بودن 

من درکش میکنم 

آدم از جسمی و روحی و مالی توی چالش میوفته

عزیزم طرف تا ۳ ماهه اول بارداری هیچ علائمی ناره همه اینا بهانه اس منم حرفی ندارم ولی حق کاملا با آتل ...

جان؟

تا سه ماه اول علائمی نداری

منی که تا سه چهار ماه زیر سرم بودم جز عجایب هفت گانه ام 

مگه عکاسی فقط یه لپتاپ داره اون همه دوربين و سیستم قوی برای میکس و مونتاژ دارن صد در صد هارد با حجم ...

نه ی سیسیتم که نیست چندتایی دارن ولی مسئولیتی هم ندارم عرض کردم همه جا هم همینه تا ۶ ماه نگه میدارن فک کنم ی عالمه ادم میرن ی عالمه هم مث این خانم بیخیال ی نفر خ است ۱۰ سال بعد بره اینو فیلمووو نگه دارن بعد چند سال شاید خانم هوس کنه بره بگیره مگه میشه؟!

مگه عکاسی فقط یه لپتاپ داره اون همه دوربين و سیستم قوی برای میکس و مونتاژ دارن صد در صد هارد با حجم ...

چون هاردش بالاست باید فیلمای دو‌سال پیش رو نگهداره؟ تو همه اداره جات هم فیلما طی ۶ ماه پاک میشن

چون هاردش بالاست باید فیلمای دو‌سال پیش رو نگهداره؟ تو همه اداره جات هم فیلما طی ۶ ماه پاک میشن

همینوو بگو هزار نفر مث این خانم بیخیال بیان فیلماای همه رو نگه دارن که هر وقت میلشون کشید برن بگیرن مگه میشه

جان؟تا سه ماه اول علائمی نداریمنی که تا سه چهار ماه زیر سرم بودم جز عجایب هفت گانه ام

عزیزم باشه شما از روز اول که جنین شکل گرفت علاىم داشتی و حتی بدون‌تست بارداری فهمیدی بارداری

بین حتی یه دوربین مدار بسته قدیمی هم که بذاری دم در خونه ات و ۲۴ ساعته فیلم ضبط کنه ظرفیت دو سال فیلم داره

اون که ۲۴ ساعته و هر روز و هر شب فیلم نگرفت که بگی سیستمش جا نداشت