2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دستم نمیگیره وایمیسه اونجا چشای باباقوری شو میکنه چهارتا همینجوری زللللللل میزنه

بزار زل بزنه مهم نیست چالشهای بزرکتری تو زندگی پیش رو داری قوی باش خودتو نباز مواظب بدنت باش با هر استرسی که می‌کشی به بدنت آسیب میزنی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
خوش ب حالت ک میتونی نادیده بگیری من معدم اسیدی میشه

نه بابا اگه نادیده نمیگرفتم تو این ده سال از اعصاب مریض میشدم، برام مهم نیس اصلا ببینه، هرچند نمیپرسه که چی خریدین، اما قشنگ صفر تا صدشو نگاه میکنه، منم یه تعارف میزنم و راهمو میکشم و میرم خونم، دیگه با هوا زندگی نمی‌کنیم که، خوراک لازم داریم پوشاک لازم داریم، خرید لازم داریم، به اونا چه ربطی داره چی می‌خریم 

خیلی سخته برو تو کانکس پیش مادرشوهر نرووووو تو رو جون مامان بابات نرو

اخه خواستگارم کلی خرج خونه کرده قبول نمیکنه ک بریم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

ببین منو جاری و مادر شوهرم تو یه ساختمونیم، من مثل تو بودم دوست نداشتم خریدامو ببینه و این کارو میکرد خیلی اذیت میشدم، حالا جاریم یه چیزی می‌خرید خودش اول می‌رفت با ذوق می‌گفت مامان ببین چیا خریدم، خیالش رو راحت میکرد 😁 به نظرم ما چون مادرشوهر رو زیادی بزرگش میکنیم نمی‌خوایم چیزی از زندگیمون بفهمه، فک کن یه همسایه اس، یه غریبه اس باز بهش به حرفاش بها میدادی؟ من آنقدر اذیت میشدم که حتی قیمت می‌پرسید الکی یه چیزی میگفتم الان اعتماد به نفسم بیشتر شده هم وسایل رو نشون میدم هم قیمت واقعیشو میگم، اینطوری الان خیلی راحت تر شدم

سخت نیس برات ؟چون منم شاید برم باهاش زندگی کنم

مدیریت کردم گلم، اصلا خونش نمیرم، اون میاد، زبانم به شدت تند، هرجا لازم باشه محترمانه جوابشو میدم، ما واحد برا خودمون هس، اما اگه شما برا خودتون نیست و مال اوناس، سعی کن نری اونجا، چون خیلی حرکت‌ها از بین میره و از تمام رفت آمدها برنامه هاتون، حتی دعوا با شوهرت باخبر میشن، کلا زیر ذره بینی