2777
2789

سال های ساله شاید بگم قرن هاست همه از زندگی با خانواده شوهر پشیمونی کشیدن جالبه بازم توهمه نسل ها بعضیا  زیر بار اینکار خطرناک  میرن!!!!

متاسفانه هیچکس از تجربه بقیه استفاده نمیکنه همه فکر میکنن خودشون فرق دارن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال های ساله شاید بگم قرن هاست همه از زندگی با خانواده شوهر پشیمونی کشیدن جالبه بازم توهمه نسل ها بع ...

چندوقت پیش همین حرفو تو یه تاپیک زدم یه جوری بهم حمله کردن که اره چون خانواده شوهر تو بد بودن دلیل نمیشه همه بد باشن 

و اینکه همه اونایی که گارد گرفتن مجرد بودن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
نه حق داری، اما بی تفاوت باش، یا خریداتو همیشه بذار کیسه مشکی که نبینه، اگرم پرسید بگو خرت و پرت خری ...

سخت نیس برات ؟

چون منم شاید برم باهاش زندگی کنم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چندوقت پیش همین حرفو تو یه تاپیک زدم یه جوری بهم حمله کردن که اره چون خانواده شوهر تو بد بودن دلیل ن ...

خوب پس جسارتا حقشونه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

منم همینجور بود میرفتم بیرون میومدم خونه  یکی میپرید تو حیاط ببینه

شوهرم ب مامانش گفته بود نیا زشته

ولی خب میومد خیلی وقتا یا خودش یا نوه هاش و دختراش خیلی اذیت شدم تا اومدم بیرون