2777
2789
حالا همه مادرشوهراهم مثل هم نیستن یکی اینجا میگفت با مادرشوهرم مثل مادر و دختریم خیلی همو دوست داریم ...

اتفاقا 99 درصد مادرشوهرا ایرانی، فضول، اصلا چشم ندارن ببینن عروس خوشبخت هس، حتی مادرخودمم مادرشوهر هس ایشونم بعضا بعضی حرکت‌ها رو داره، یعنی میگم استثنا قائل نمیشم، زندگی با مادرشوهر سخت‌ترین کار دنیاست باور کن، حالا صلاح خودتون هرچی هس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا 99 درصد مادرشوهرا ایرانی، فضول، اصلا چشم ندارن ببینن عروس خوشبخت هس، حتی مادرخودمم مادرشوهر ه ...

مادر من مادرشوهر فضولیه🤣🤣 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خریتتتتتفکر کردم اینجا بشینم پولم جمع میشه خونه میخرم چون شوهر خنگم خودش اینجارو ساخته

هروز مادرشوهرت میاد خونت؟ 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
متوجه نشدم مادرشوهره دوست دیدتون میزنه؟؟؟

خیلی پیچدس😂😂

مادر شوهر دوست شوهرم 

شوهرم یه رفیق داره خونه مادر شوهرش درست روبه خیابون ماس فشنگ من میرم بیرون میاد دید میزنه 

لایک نکن 

آخه خیلی زیاد بودنتو رو خدا هر راهکاری ب ذهنتون میرسه بگین

ببین پاکتای بزرگ با خودت ببر خریدا رو توش بدار که نبینه چی خریدی ..ولی در کل بذار ببینه حرص بخوره 😁

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
میبینه خودم حرص میخورم🤣🤣

نه اگه شوهرت رو پر نمیکنه و تو روابطتون تاثیر بد نداره ، بی خیالش شو .بذار ببینه اتفاقی نمیفته ...ولی در گل حرص میخورن که عروس پول پسرشونو خرج کنه 😊

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
حالا هر از گاهی عیب نداره اما هر روز هر روز حرصم میگیره دخترمم کوچیکه نمیفهمه میادمیگه زود باش بده ی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقد رو مخ 

آره دقیقا آدم واسه مهمون هر از گاهی و یه بشقاب غذا ناراحت نمیشه اصلا چی میخواد بشه مگه ؟ 

منم باردارم بماند که مادرشوهر من همزمان با بارداری من خودش و زده زمین که مریضم الم بلم هر روز ادا در میاره بیشتر از من ویار داره وهوس میکنه ...😑

من دیشب از دکتر اومدم نه و نیم شب بدو بدو اومدم غذا گذاشتم شوهرم یه سری خرید برام آورد دوباره رفت بیرون تا شوهرم رسید که شام بخوریم بدو بدو اومد بالا که مثلا بشینه منم غذام زیاد بود اصلا هم بحثم سر یه بشقاب غذا نیست واقعا ولی خدارو خوش نمیاد که توی این وضعیتم که حتی اگه یه روز حالم خوب باشه درگیر مطب دکتر و سونوگرافی ام تو بیای ادای مریضی در بیاری من بیام به تو رسیدگی کنم😐جالبه که توقع دارن بهش برسم سر بزنم پله برم پایین بیام بالا هر روز