بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم با مادرشوهرم تو یه حیاطیم اما کاری باهام نداره فقط مشکلم اینه هی به بچهم میگن غذا چی دارین برو برای ماهم بیار خب من اندازه خودمون غذا میذارم اونا ۴نفرن
مادرشوهر من از این کارا نمیکنه یعنی در کل زیاد فضول نیست شاید هر کی ببینه میگه چقد خوبه ، ولی عین چی پشیمونم از اینکه اومدم تو این خونه ببین خوب عالم هم باشن عذابه زندگی اینجوری دخترااا اشتباه نکنین همون اول که خرتون میره زیر بار نرید
مادرشوهر من از این کارا نمیکنه یعنی در کل زیاد فضول نیست شاید هر کی ببینه میگه چقد خوبه ، ولی عین چی ...
اصلا بحث خوبی بدی نیست نیازهای نسل های مختلف باهم فرق میکنه ساعت خواب و بیداری سبک زندگی حتی غذاخوردن ادمای دونسل زمین تا اسمون باهم فرق میکنه بعد زوج جوون گاهی بحث وتنش دارن گاهی فضای خصوصی بیشتر لازم دارن خلاصه هزار زیر وبم هست زیر ذره بین یه خانواده دیگه خانواده نوپا نمیتونه جون بگیره