2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خونه خریده سپرده ب من نگن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 67 پست

فقط من موندم تو کار خدا 

مایی که وضع مالی باباهامون خوب بود ، چرا به یکی ازدواج کردیم که خانواده ش نیازمند پسرشونن و خود پسر هم وضع آنچنانی نداره ووووووش از همه مهمتر هر چی خانواده شون بخواد فراهم می‌کنه😕

بعد خودمون تو مستأجری و بی پولی قوطه وریم 

چرا از شما کنده یعنی پول قرعه کشی اون رو هم شوهر شما میده؟

ن گلم همیشه اولی رو خودش برداشته درصورتی ک همه ادمای قرعه کشی مال شوهرم بوده مثلأ ما گفتیم امسال بده ب ما اصلأ خودمم میخاستم قرعه کشیو برگزار کنم نداد وگرن الان میگه شوهرم پول قرعه کشی دربیاد ماهم میتونیم صاحبخونه بشیم پونصد تومنه مبلغش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط من موندم تو کار خدا مایی که وضع مالی باباهامون خوب بود ، چرا به یکی ازدواج کردیم که خانواده ش نی ...

چون هیچوقت مثل اینا گدا گشنه نبودیم ب خواهر برادر خودمون رحم نکنیم پول برامون ملاک نبود

ببخشید پس با چی صاحبخونه شده مهریه ک نگرفته تو جامعه ماهم ب ی خانم مگه چقدر حقوق میدن شما فکر کن من ...

نگاه کن اون قرعه بهش افتاده هرماه هم پولشو میده پس تو چرا بهت برخورده یا ناراحتی

تو هم شرکت کن به اسمت در اومد باهاش هرکاری دوست داشتی بکن این رفتارت فقط از روی حسادته که اون خانم یبار جدا شده چرا باید خونه بخره یا چرا به تو نگفتن

شاید بخاطر همین اخلاقته 

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

اصلا هر جور حساب کنی پول خونه خریدن رو نمی تونسته از تو و شوهرت یا وام بکنه 

اینکه چه طور خریده هم باور کن به خودش ربط داره 

حسود نیستی ولی با عرض معذرت چشم دیدن خوشی ش رو نداری، دوست داری همیشه یه زن بدبخت مطلقه ای که هیچی نداره بمونه و الان از اینکه یه خونه داره طاقتت طاق شده

عزیزم اگه بابات میخره ،،خب بگو بخره برات دیگه !!!

چی از این بهتر. ؟؟؟؟

از یه طرف میگی دوست دارم خودمون همه چی رو بدست بیاریم ،،از بابام خونه نمی‌خوام 

ولی گیر دادی قرعه کشی خواهر شوهرت که اول برده یا نه !!!

بنده خدا قسطش رو میده دیگه ،،،حالا اول و دوم چه فرقی داره 

خودت گفتی ازش بدم میاد فقط تو ظاهر باهاش خوبم برای همین از همه موفقیتاش ناراحت میشی قرعه خونگی جوابگ ...

عزیزم شما میدونی با من چیکار کرده ک میگم متنفرم ازش؟؟؟شب عروسیه منو ب دلم گذاشت نمیخام حالا با جزئیات بگم فقط در این حد بدون من حق نداشتم ی اهنگ ب دی جی بگم بذاره برقصم میگفت حرف باید حرف من باشه دوبار کاری کرد ک منو شوهرم میخاستیم طلاق بگیریم الکی میگفت این ب مامان فوش داده و فلان درضمن من دورم ادمای موفق زیاده اگه ادم حسودی بودم مطمئن باش الان هیچی ازم نمیموند برای این چیزا ازش متنفرم 

خب عزیزم منم نگفتم اون مدیریت کنه گفتم بیار خونه خودم برگزار میکنم مگه چیم از اون کمتره

خب خودت قرعه راه بنداز 

اینجا هم هرکی قرعه راه میندازه اولی رو خودش برمیداره 

تازه هر کی هم اسمش دراومد باید یه پولی رو به عنوان شیرینی به این شخص بده... البته که قبلاً دل بخواهی بود هرکی هر چی دوست داشت میداد الان قشنگ رو میزنن که ما فلان مبلغ میخوایم🤧 اگرم ندی خودشون از روی پولت برداشت میکنن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب عزیزم منم نگفتم اون مدیریت کنه گفتم بیار خونه خودم برگزار میکنم مگه چیم از اون کمتره

حالامگه جقدر هست 

ولی بدون دردسر زیادداره اگه بد حساب باشن باید از جیب خودت بزاری 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
شوهرت نباید بهت میگفت اینجوری تخم کینه و نفرت کاشته میشه بین شما و خواهرشوهرتون

اخه چرا یه آدم انقدر باید حقیر باشه که خوشی کسی رو ازش مخفی بکنن . 

پس حق داشتن ازش مخفی کنن انگار

ن گلم همیشه اولی رو خودش برداشته درصورتی ک همه ادمای قرعه کشی مال شوهرم بوده مثلأ ما گفتیم امسال بده ...

این انتظار درستی نیست 

الان طرف ما هم دارن قرعه باز میکنن 30 تا عضو میخوان 

از این 30 تا 18 نفر اسم نوشتن تا الان که 15 نفر رو مامانم معرفی کرده (خاله و دایی هام و خودمون هستیم) 

پس مامانم بره بگه اولی رو بدین به من؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم اگه بابات میخره ،،خب بگو بخره برات دیگه !!!چی از این بهتر. ؟؟؟؟از یه طرف میگی دوست دارم خودمون ...

من فقط قرعه کشیو مثال زدم باهاتون نمیشه درد و دل کرد شما نمیدونی مادرش چقدر از ما کنده و ریخته تو حلق خواهر برادرای دیگش همین امسال میخاستیم جا ب جا شیم ۱۰۰تومن کم داشتیم بد فهمیدم شوهرم با داداشش دعواش شده سر اینکه ۸۰تومن ب داداشش داده قرضی پارسال امسال گفته پولمو بده لازم دارم گفته نمیدم میخایی چ غلطی کنی؟؟؟مگه حتمأ باید بیان میلیاردی جیبمونو بزنن تا صاحبخونه شن خب خورد خورد ادم جمع میکنه دیگه حالا چنتا دیگه از این رفتارا مثال بزنم ک بفهمید میپیچونن؟؟؟

خواهر شوهر منم خونه خریده بودن داشتن یکم بازسازی میکردن همه ی عالم و آدم رفتن خونشون رو دیدن منم گفتم مام فردا بیایم ببینیم خونه تون رو یهو گفت نه بذار درستش کنیم بعد شما بیاین🥴🥴🥴یعنی فقط منو داداشش نباید خونه رو داغون و کثیف میدیدیم حالا منو باش هم واسش خوشحال بودم واقعا چون با بدبختی خونه خریده بودن هم گفتم حالا تو دلش نگه این حسادت میکنه یه نگفت بیایم خونه تون رو ببینیم.اه اه از اون موقع جوری از چشممون افتاد که دیگه درست نمیشه چقدر بدم میاد از پر رویی و گستاخیش.هر چی گستاخ دیدین بذارین کنار اینو ندیدین