2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خونه خریده سپرده ب من نگن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 67 پست
فکر می‌کنی با این قرعه کشی خونگی ها صاحب خونه شده ؟من فقط حسادت دیدم نه بیشتر

ببخشید پس با چی صاحبخونه شده مهریه ک نگرفته تو جامعه ماهم ب ی خانم مگه چقدر حقوق میدن شما فکر کن من حسودم تا جای من نباشی نمیتونی درک کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسود نباش گلم بگو مبارکش باشه . از دارایی دیگران خوشحال باش تا برا تو هم برسه.

باور کن حسودی نمیکنم من خواهربرادرام انقدر دارن اگه بخام حسودی کنم باید ب زندگیه اونا هم بکنم من فقط ب زرنگ بودنش و عوضی بودنش حسادت میکنم ک چرا شوهر من اینجوری زرنگ نیست و هرکی راحت حقشو میخوره همین 

مگرمبلغ قرعه چقدره وچندنفرن؟ بعدمیدونی مالیات ممکنه بهش بخوره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

دیگه قرعه خونگی همینه دیگه 😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
تو کل حرف زدنتون حسادت آشکاره

تا با کفش کسی راه نرفتید ادمو قضاوت نکنید درک حرفام ی ذره سخته میدونم ولی حسادت نمیکنم حسادت ب عوضی بودنش میکنم همین مثلأ ب شوهرم ۵۰م قرض میداد ۷۰تومن پس میگرفت هزار جورم منت میذاشت 

ببخشید پس با چی صاحبخونه شده مهریه ک نگرفته تو جامعه ماهم ب ی خانم مگه چقدر حقوق میدن شما فکر کن من ...

خودت گفتی ازش بدم میاد فقط تو ظاهر باهاش خوبم برای همین از همه موفقیتاش ناراحت میشی 

قرعه خونگی جوابگوی خونه چند میلیاردی نیست مگر اینکه کلی تلاش کرده باشه 

حالا این وام شما هم گرفتی حالا نفر اول یا دوم هیچ فرقی ندارد مهم اینه کجا خرجش کنی 

قرعه گذاشتن هم سخت نیست میتونی آدم های دیگه جمع کنی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ببخشید پس با چی صاحبخونه شده مهریه ک نگرفته تو جامعه ماهم ب ی خانم مگه چقدر حقوق میدن شما فکر کن من ...

اینجا میگی با قرعه کشی صاحب خونه شده بعد پایینترمیگی مبلغ در حدی نیست که صاحب خونه بشه... عزیز بیخیال از خدا بخواه به شما هم خونه بده. دلتو بزرگ کن تا راه برا شما هم باز بشه و خونه دار بشید. من خودمم مستاجرم اطرافیانمم حتی کسایی که از من کوچیکترن و دیرتر ازدواج کردن همه صاحب خونه شدن ولی حق منو که نخوردن که من بخوام حرص بخورم. نتیجه ی تلاش خودشون بوده و خیرش ببینن الهی. شماهم با شوهرت تلاش کنید تا به زودی صاحب خونه بشید و چشم تون دنبال این نباشه ک خواهرشوهر از کجا آورد و از کجاخورد و برد