2777
2789
عنوان

بچه های شما هم باهم خیلی دعوا میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 54 پست
منم پسرم به دخترم میگه بیا دیگه باهم خوب باشیم اجی مامان هم حرص ندیم پیر میشه میره بغلش میکنه ولی دخ ...

دخترامون چون توسن بلوغ هستن یه مقدارپرخاشگری میکنن . اتفاقا منم پسرم مهربونتره حتی کاراشتباه هم که میکنه وقتی دعواش میکنم سریع گریه میکنه منو بغل میکنه ومعذرت خواهی میکنه همیشه میگم کاش بزرگم شد همینطور بمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه پسر دارم نو جوونه. ده ساله از خدا یه دختر خواستم بهم نداد. از یه طرف نیش خواهر شوهر هام  برا نداشتن دختر داره منو میسوزند . از طرفی شوهرم دختر دوست هست. شوهرم بچه ننه و خواهرذلیله و علتشم اینه تنها فرزندم پسره . و چون دختر نیست ما رو داره فدای خونواده اش می‌کنه. شوهرم تو خونواده اش نازایی نداره ولی من دارم و این باعث شده بهم زخم زبون بزنه. همه جوره دارم میسوزه. به خدا دیروز و امشب فقط نشستم از خدا مرگ بابام رو خواستم تا بتونم طلاق بگیرم. دعا کن فقط بابام بمیره

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

بخدا ابن کارها که جلو من میکنند جلو باباشون اگه انجام بدن محشر کبری درست میشه از باباشون حساب میبرن ...

مال ما دیگه هیچی حالیش ون نیست ،البته مقصر بابا شونه خیلی پر روشون کرده

میخواستم بگم والا گفتم الان میگن پسر دوست هست کلا بچه دوم خیلی زورگو هست چرا واقعا؟؟

چون دخترا لوسن..😄

بخدا پسرا درکشون بیشتر از دختراس. حتی بیشتر از دخترا هم تحمل و مدارا میکنن باهاشون...

من ک اعصاب دعوا بچه را ندارم اگه بپرن ب هم یکی شونو از ماشین پرت میکنم پایین حساب کار هم دست خودش میاد هم اون یکی

من یه پسر دارم نو جوونه. ده ساله از خدا یه دختر خواستم بهم نداد. از یه طرف نیش خواهر شوهر هام برا ن ...

عزیزم انشاالله خدا بهت یه گل دختر هم بده غصه نخور اونا خیلی بیشعور وبی رحم هستن از خدا نمیترسن واقعا؟؟فکرتون درگیر شون نکن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دخترم ۱۲ پسرم ۴ سالشه دعوامیکنن همدیگرو میزنن موهای همو میکنن. ولی ۲ دقیقه بعد میرن همو بغل میکنن بو ...

اجازه میدی دختر دوازده ساله بچه چهارساله را بزنه و موهاشو بکشه؟؟؟😑😑😑

چون دخترا لوسن..😄بخدا پسرا درکشون بیشتر از دختراس. حتی بیشتر از دخترا هم تحمل و مدارا میکنن باهاشون ...

من میخوام دو سه روز ول شون کنم برم خونه بابام اینا تا حساب کار دست شون بیاد

من میخوام دو سه روز ول شون کنم برم خونه بابام اینا تا حساب کار دست شون بیاد

اتفاقا اون روز انقد با هم خوب میشن ک حد نداره😂😂😂 با هم دست ب یکی میکنن با شما بد میشن برعکسه

چون دخترا لوسن..😄بخدا پسرا درکشون بیشتر از دختراس. حتی بیشتر از دخترا هم تحمل و مدارا میکنن باهاشون ...

بعد میدونی جالبیش چیه دخترم تا میتونه پسرم با مشت میزنه وسایلش پرت میکنه اون روز کاپشنش سفید بود پرت کرد تو خاک ها براش بعد پسرم عصبانی شد زدش اونم جیغ و داد چرا زد وای چرا زد چرا هیچی بهش نگفتی میگم آخه تو چرا میزنیش اذیت میکنی توقع داره اون نگاهش کنه بخدا گاهی هم میگم به پسرم تو نزن خودش کنترل میکنه ولی گاهی هم میگه من نمی تونم فقط نگاهش کنم اون زور بشه برامن 

اتفاقا اون روز انقد با هم خوب میشن ک حد نداره😂😂😂 با هم دست ب یکی میکنن با شما بد میشن برعکسه

دقیقاااااا 🤕دخترم میگه خب برو با بابا خوش میگذرونیم اینقدر بدبختم من 

سلام،پس من تنها نیستم

دلیل سردرد من از دیشب،منم ۳تا دارم دوتا بزرگا ۱۰و۱۱سالشونه،کوچولو ۳سالشه،دیشب کوچولومون پدر هممون رو درآورد ،بخدا پسرم ۱۱سالشه به گریه انداختتش پسرم می‌گفت چرا اینو بدنیا آوردینش دوتا کافی بود دیگه،دختر بزرگمم می‌گفت کاش لال میشدم خواهر نمیخواستم،میگه حرف حرف منه،نمیذاره باهاشون حرف بزنم ،بغلشون کنم میپره وسط

دوتا بزرگام که چی بگم،دعوا میکنن درحد لالیگا،یا هم دست میشن شیطونی میکنن ومن وحرص میدن