2777
2789
عنوان

بچه های شما هم باهم خیلی دعوا میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست
نیست یه لحظه ک باهم کنار بیان

نه اگه کتک کاری هم نکنند با ادا هم دیگه در اوردن ولفظی بحث میکنند این میگه کاش تو نبودی اون میگه کاش تو نبودی اون روز فیلم کیمیا نشون میداد داداش عراقی ها گرفتن اسیری دخترم گفت دلم ریش ریش شد گفتم اگه خدا نکرده داداشت بود چه حالی داشتی گفت ناراحت میشدم ولی اگه کلانتری بگیردش نه ناراحت نمیشم😐

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اگه کتک کاری هم نکنند با ادا هم دیگه در اوردن ولفظی بحث میکنند این میگه کاش تو نبودی اون میگه کاش ...

مال ما نفرین هم میکنن دیروز پدرشون عصبانی شد گفت دیگه مشنوم

منم ۳ تا پسر ۱۲،۱۰ ودو ساله دارم...دوتا بزرگه دائم در حال دعوا هستن...وسطیه و کوچیکه هم گاهی با هم ن ...

من دخترم رو بهش بدم با بچه ۸ ماه ام هم میخواد دعوا کنه 

این دعواها همچنان ادامه داره....😄البته تجربه ی شخصیم میگه بیشتر تقصیر دختراس

میخواستم بگم والا گفتم الان میگن پسر دوست هست کلا بچه دوم خیلی زورگو هست چرا واقعا؟؟

مال ما نفرین هم میکنن دیروز پدرشون عصبانی شد گفت دیگه مشنوم

بخدا ابن کارها که جلو من میکنند جلو باباشون اگه انجام بدن محشر کبری درست میشه از باباشون حساب میبرن ولی از پن بدبخت نه 

من دخترم رو بهش بدم با بچه ۸ ماه ام هم میخواد دعوا کنه

یادمه مامانم همیشه میگفت بچه های پشت سر هم با هم نمیسازن.. منم وسطی بودم با برادرای بزرگتر و کوچیکتر از خودم همیشه دعوا داشتم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
یادمه مامانم همیشه میگفت بچه های پشت سر هم با هم نمیسازن.. منم وسطی بودم با برادرای بزرگتر و کوچیکتر ...

والا ما ۴ تا بچه بودیم پشت سر هم کی این طوری بودیم مامانم میگه اگه این کارها شما میکردین که من دیونه میشدم 

دخترم ۱۲ پسرم ۴ سالشه دعوامیکنن همدیگرو میزنن موهای همو میکنن. ولی ۲ دقیقه بعد میرن همو بغل میکنن بو ...

منم پسرم به دخترم میگه بیا دیگه باهم خوب باشیم اجی مامان هم حرص ندیم پیر میشه میره بغلش میکنه ولی دخترم با پرخاشگری جوابش میده میخوام هم ببرمش مشاور ولی نمیاد چون بچه خواهر شوهرم بیش فعاله میره مشاور میگه مگه من مثل فلانی هستم برم مشاوره