2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5879 بازدید | 369 پست
چرا یهو از خواب پا شدم راضی شدم بیان خواستگاری ؟تا اونموقع ندیده بودنش حتی صحبت هم نکرده بودم باهاش ...

همین نمیدونما مشکل بزرگی هست.آگاهانه انتخاب کنید

بدون تحقیق ک نمیشه.چطور مادر شما راضی بود ولی وقتی رفت خونشون ناراضی شد

چرا قبلش تحقیق نکردید

اسی ب خودت غره نباش .... زندگیتم سر این من سرترم من خواستگار دارم و غرورای کاذب ازهم نپاشون اگه قص ...

من واقعا غروری ندارم اگر از نزدیک معاشرت کنید متوجه میشید 

زندکیمم سر این چیزا خراب نمیکنم همه درد من اینه بعد اینهمه بدبختی یه پناهگاه پیدا کرده بودم حالا فهمیدم این پناهگاه خیالی بوده اونم مثل بقیه هست چون خیلی عوض شده چون از درست کردن خستم از یاد دادن اینکه چطوری باهام رفتار کنه خستم 

دلم میخواد بشینم با خیال راحت یکم بخاطر خودم یکی برام یکاری کنه...اینکه میگم خواستگار دارم بابت اینه بدونید من خواهان زیاد داشتم و دارم هم خودم هم خانوادگی از اینایی نیستیم که بگیم میمونم رو دستشون این حرفا 

جمله اخرتون رو متوجه نشدم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین نمیدونما مشکل بزرگی هست.آگاهانه انتخاب کنیدبدون تحقیق ک نمیشه.چطور مادر شما راضی بود ولی وقتی ر ...

مادره هم نرمال نیست اصلا طبق گفته اسی مادرش ادم بی ثباتیه ک تکلیفش باخودشم معلوم نبست یه قسمتی قربانیه داستانه یه قسمتی ملکه  یه قسمای هیچکس حرفش و نمیخونه  یه قسمتی حرفش سنده  ب نظرم اسی اصلا نتونست درقالب داستان حرفاشو بگه اینجا چون همه بد متوجه شدن ... 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

همین نمیدونما مشکل بزرگی هست.آگاهانه انتخاب کنیدبدون تحقیق ک نمیشه.چطور مادر شما راضی بود ولی وقتی ر ...

خودشون هم پشیمونن رفتارشون یه طوریه انکار خودشون رو مدیون من می‌دونن چون خیلی شل گرفتن پدر مادرم کم سن هستن و خیلی بی تجربه . 

تحقیق کردن ولی بیشتر درباره همسرم که همه گفتن پسر پاک و با جنمیدهست چیزی ازش پیدا نکردیم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

خودشون هم پشیمونن رفتارشون یه طوریه انکار خودشون رو مدیون من می‌دونن چون خیلی شل گرفتن پدر مادرم کم ...

ینی چندسالشونه شما چندسالته؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مادره هم نرمال نیست اصلا طبق گفته اسی مادرش ادم بی ثباتیه ک تکلیفش باخودشم معلوم نبست یه قسمتی قربان ...

بله مادرم هم روح زخمی داره . واقعا داغون شده تون سال های اول زندگیش 

دقیقا مثل من هم تو مجردی اذیت شده هم تو متاهلی اوایل پدرم اذیتش کرده 

ینی چندسالشونه شما چندسالته؟

خودم ۲۲ 

از پدر مادرم نمیتونم زیاد بگم دلم نمی‌خواد خاطراتی که نوشتم رو آشنا بخونه چون هیچکس نمیدونه من چنین گذشته ای دارم همیشه با اعتماد به نفس نشون دادم خودم رو 

ولی خیلی با مادرم اختلاف نداریم کسی ببینه فکر می‌کنه خواهرمه

یه سوال دیگه من از دیدگاه خودم می‌دونم این زندگی سمی هست ولی می‌خوام بدونم از نظر خود شما چرا سمی هس ...

نه واقعا اکثر مردا بلد نیستن چطوری رفتار کنن 

بلد نیستن محبتشون رو نشون بدن 

ذات مرد از نظر عاطفی خیلی فرق داره با زن 

به خاطر همین اوایل ازدواج زن و مرد تا چند سال زندگیشون سخته کتار هم 

حرفهای هم رو ننی فهمن 

ولی اکثرا اگر طاقت بیارن بعد چند سال با هم تفاهم بیشتری پیدا میکنن 

من از دید خودم میگم زن بعد چند سال دیگه توقعش رو از ابراز محبت طرفش میاره پایین .

مرد اگر کار کنه و عصبی نباشه بخدا برای زن بهترین مرد هست حالا دیگه هدیه و تشکر از زن و حرفهای محبت آمیز تو رویای زن میمونه

نه واقعا اکثر مردا بلد نیستن چطوری رفتار کنن بلد نیستن محبتشون رو نشون بدن ذات مرد از نظر عاطفی خیلی ...

حرفتو خیلی قبول دارم 

ولی جدیدا شبیه عقده ای ها شدم حسرت همه چیز مونده به دلم 

پیش خودم میگم اون بیرون کلی دختر هست با مزخرف ترین اخلاق معمولی ترین چهره یا حتی ذات ناپاک بهترین توجه ها اهمیت ها  حتی هدیه ها ... آدم مادی نبودم ولی جدیدا داره به چشمم میاد

پوف

خودشون هم پشیمونن رفتارشون یه طوریه انکار خودشون رو مدیون من می‌دونن چون خیلی شل گرفتن پدر مادرم کم ...

اولچیت بندی کن.ببین چ برات مهمه.

من ۵سال اول زندگیم رو اصلا دوست ندارم چون شوهرم مو نداشت.همه چی خوببود ولی با این کنار نمیومدم.مو کاشت و الان آرامش دارم.

خانواده همسرم از ما نظر مالی از ما خیلی پایین ترن ولی من باهاشون همراهی کردم و زندگیشون رو سر و سامان دادم

شوهرم بسیار مهربان و مردم دار هست ولی هنوز بلد نیست با همسرش تو جمع چطور برخورد کنه و ب روان من آسیب میکنه .البته من پر توقع هستم

اولچیت بندی کن.ببین چ برات مهمه.من ۵سال اول زندگیم رو اصلا دوست ندارم چون شوهرم مو نداشت.همه چی خوبب ...

تا قبل این میگفتم اگر دوسال از درس عقب افتادم عوضش یه آدم با ارزش کنارم دارمولی از وقتی دیدم اونم عوض شده و براش فرقی ندارم حس میکنم دیگه هیچی تو این دنیا ندارم بخاطرش زندگی کنم جز کتابابیی که منو به رشتم برسونخ

به نظر من مشکل اصلی تو‌ این زندگی زناشویی خودتی. از خانواده همسرت فاکتور میگیرم چون بیش تر خانواده شوهر اذیت میکنن. اما خودت: ببین کل متنت میخوایی. بگی که آقا من خوبم من بهترم من حیف شدم من بزرگتر از سنم میفهمم در کل خود بزرگ بینی داری. تو توی یه توهم داری زندگی می‌کنی و اون شوهرتم داری اذیت می‌کنی. فک می‌کنی پشت اون در خونه کلی خواستگار نشسته که تو‌طلاق بگیری بیان بگیرنتت چون همه چی تمومی. خب طلاق بگیر برو با کسی که لیاقتت هست ازدواج کن نه خودت رو اذیت کن نه شوهرتو. 

هنوز خیلی خامی دختر... زندگی زناشویی این طور نیست که فکر می‌کنی. 

رفتار دیگران با ما انعکاس رفتاری هستش که خودمون،در درونمون،با خودمون داریم.وقتی از درون خودتو دوست داشته باشی و با خودت ارزشمند رفتار کنی،حال درونیت خوب باشه و توی ذهنت خودتو سرزنش و تحقیر نکنی،انرژی درونیت بالا میره و قدرت جذب پیدا میکنی و  اطرافیان هم دوستت خواهند داشت و باهات ارزشمند رفتار میکننن.به اینکه حال درونیت خوب باشه میگن عزت نفس!

عزت نفس هدیه ی ارزشمندی هستش که خداوند به ما داده اما توی کودکی با تحقیر والدین یا معلما از دستش میدیم و به انسانهای مهرطلب تبدیل میشیم که از دیگران انتظار داریم که حالمونو درک کنن و مارو خوب کنن درصورتی که اگه روی خودت کار کنی و عزت نفستو بالا ببری نیازی به هیچکسی نداری برای حال خوبت و حرف و رفتار هیچکسی نمیتونه اذیتت کنه.

در قدم اول باید روی بالا بردن عزت نفست کار کنی.اونوقت خواهی دید دنیای اطرافت هم تغییر میکنه.

دیدی خانومایی که بخاطر خیانت جدا میشن باز ازدواج دومشون دوباره خیانت میبینن؟چون مسئله عزت نفس رو یاد نگرفتن و خودشون ارزشمند ندونستن و نادیده گرفتن برای همین ده تا شوهر عوض کنن بازم نادیده گرفته میشن و خیانت میبینن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حرفتو خیلی قبول دارم ولی جدیدا شبیه عقده ای ها شدم حسرت همه چیز مونده به دلم پیش خودم میگم اون بیرون ...

اسی بالاترم بهت گفتم این غرورت کار دستت میده باور کن خیلی ازتوخوشگلتر و بهترم هستن ک زندگیاشون ازتو بدتره مدام باخودت تکرارنکن ک وای من خیلی خوشگلم  خانواده های خییییلی مرفه ترو بهتراز توهستن ک وصلتایی انجام دادن ک بهم نمیومدن ولی تونستن زندگی کنن نمیدونم چون کم سن وسالی دیدگاهت ب زندگی اینه یا چی 

ولی همین حرفای بچگونه کاردستت میده  الان دیگه همه خوشگلن و در رقابت باهم تو  دیگه خیلی کم ادمای بدقیافه میبینی همه خوشتیپن اکثریت خانمها باچندتابچه خوش هیکلن  همه دارن کارمیکنن مستقل شن و توخودت و داری با کی مقایسه میکنی  خدامیدونه 

این طرزفکرت باعث نابودی خودت میشه چون خالمم ازبچگی حرفش این بود ک حیف شدم من خیلی خوشگلم من ارشد دارم با یه بچه طلاق گرفت بعدچندسال رجوع کرد دید ک اونقدراهم تحفه ای نبود ک زندگیشو بخاطرخواستگارای بهتر بپاشونه و خواستگارم واسش نریخته بود فقط کلی ب بچه اسیب زدن توسن بلوغم بود

2810