2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5199 بازدید | 324 پست

وقتی دختر هستیم اینقدر رمانتیک هستیم و خیال بافی میکنیم که زندگی رو با قصه های کودکی اشتباه میگیریم 

اسب سفید و شاهزاده سوار بر اسب و.....

ببین زندگی خیلی فرق داره 

منتظر سوپرایز و لحظه های عاشقانه و .... نباش 

زندگی یعنی زن و مرد از صبح مثل برده کهر کنن و مخصوصا مرد با صد نفر عصبی تر از خودشون سرو کله بزنن تا بتونن روزا رو سپری کنن فقط همین 

دیگه حالا یکی عاقل تر هست و تو این میدون سخت سعی میکنه یکم هم تفریح کنه بعضی ها که شامل اکثریت میشن بلد نیستن 

بابا از زندگی توقع چی دارین 

یه عده خاص اقلیت جامعه رو تشکیل میدن که ماها فکر میکنیم چطور اونا این مدلی هستن ما نباشبم اونم تازه اگر از نزدیک ورود کنی میبینی که سرابی بیش نبوده

به نظر من مشکل اصلی تو‌ این زندگی زناشویی خودتی. از خانواده همسرت فاکتور میگیرم چون بیش تر خانواده ش ...

من نمیدونم کجای حرفای من باعث شده اینطوری فکر کنید 

ولی هرکسی که مارو باهم دید بعدا به گوشم رسید که گفتن حیف شدی ..من نگفتم همه چی تموم خستم ایراد های خودمو هم گفتم چگقتم زودرنجم گفتم زودجوشم گفتم وسواس فکری دارم و... 

اینکه همسرم تو زندگیمون مثل دانش آموزه و من شدم معلمش تقصیر منه؟؟؟؟

من تو توهم نیست چیزایی که تو زندگیم بود رو تعریف کردم تا درست تر نظر بدید اگر قصدم خود بزرگ بینی بود باید خیلی بیشتر توضیح میدادم چون اطرافیان بیشتر از اینها کردن تو مخم ولی از تعریف کردن از خود نفرت دارم سعی کردم منطقی حرف بزنم و چیزایی که لازمه بگم 

همسرم هم اذیت نمیشه اتفاقا هرروز خدا داره شکر می‌کنه بابت من از خودش بپرسید هم میگه اینو 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه همیشه خداوند رو منبع عشق و روزی خودت بدون نه همسرت یا پدرت!

بهترین مرد دنیا هم کنارت باشه خواهی فهمید اونی که لایق اینکه عاشقش باشی فقط خداوند هستش🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

وقتی دختر هستیم اینقدر رمانتیک هستیم و خیال بافی میکنیم که زندگی رو با قصه های کودکی اشتباه میگیریم ...

مگه من فقط دنبال دراما بودم عزیزم ؟

کاش تعریف میکردم تو روزای سخت چقدر همراه همسرم بودم اینقدر سو تفاهم پیش نمیومد 

به عنوان همسر وظیفم بود کنارش باشم و منت نیست ولی تمام حرف من عوض شدن همسرمه 

من نمیتونم ببینم کسی منو پس میزنه اونم همسرم ؛ وقتی حس میکنم یکی یه روز دوسم داشت و الان یه جور دیگه شده احساس میکنم درست مثل بچگی هام یکاری کردم که از چشم مامان بابام افتادم ... این حس برای من آشناست برای همین مغزم رو میخوره 

همسرم هم به اسم مشکلات مالی هرروز داره سرد تر میشه درحالی که مشکلش هرروز داره بهتر میشه حل تر میشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

به نظر من مشکل اصلی تو‌ این زندگی زناشویی خودتی. از خانواده همسرت فاکتور میگیرم چون بیش تر خانواده ش ...

منم بهش گفتم  باورکن اسی اگه توهمین تاپیک بخوایم عکس بزاریم کاربرا میبینی ک خیلی ازتوبهتر خوشگل تر تحصیلات بالاتر خانواده ی بهتر پولدار تر هستتتت ک زندگیاشون داغون تره  من احساس میکنم  توفقدان اعتماد بنفس داری و خیلی هم معمولی ای چون ادمی ک مدام میشنوه خوشگله واسش انقدفادی میشه ک نیازی نیست هی یاداوری کنه ب زمین و زمان ک اهای ایهالناس من خیلی حیفم من خیلی خوشگلم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

لطفا اگر حوصلشو داری برام بنویس آگاهم کن ... من خودم می‌دونم بیخودی دل بستم به این زندگی یه چیزی ته ...

اسی باید اول حال روحیت خوب شه که بتونی درس بخونی و موفق شی اگه با این روحیت درس بخونی آب تو هاون کدبیدنه

منم بهش گفتم باورکن اسی اگه توهمین تاپیک بخوایم عکس بزاریم کاربرا میبینی ک خیلی ازتوبهتر خوشگل تر ت ...

اره خیلی بچه ست. به خاطر یه سیگار کشیدن خون شوهر رو کرده تو شیشه. یعنی قشنگ کاری می‌کنه پسره به خاطر این سردی و بی محلی دختره بره مواد مصرف کنه. بعد میگه این بلد نیست محبت کنه. 

مگه من فقط دنبال دراما بودم عزیزم ؟کاش تعریف میکردم تو روزای سخت چقدر همراه همسرم بودم اینقدر سو تفا ...

نه نگفتم که دنبال رمانتیک بازی هستی میگم دخترا بخاطر حسشون اول زندگی از لحاظ عاطفی ضربه میخورن 

اینم بخاطر ذات مرداست

اسی بالاترم بهت گفتم این غرورت کار دستت میده باور کن خیلی ازتوخوشگلتر و بهترم هستن ک زندگیاشون ازتو ...

من هیچوقت بخاطر چهرم نگفتم و نمیگم حیف شدم ... همسرم آدم بدچهزه ای نیست خیلی زیباست 

حرف من از حیف شدن و اینا بخاطر اخلاق بود ؛ 

اخلاق من واقعا خوبه ؛ الان شاید بکی اینطوری که نوشتی و حرف زدی به خوب نمیخوره چون حالم داغونه سه شبه نخوابیدم 

من آدم مهربونیم 

به شدت خوش قلبم 

خیلی منطقیم خاله زنک نیستم همیشه تو زندگیم بی طرف قضاوت کردم 

اصلا حسود نیستم هرگز بد کسی رو نخواستم 

از درک کردن همینقدر برات بگم روز تولدم حالم بد بود چون میدونستم همسرم دستش تنگه و ممکنه خجالت بکشه جلوی من هی دلم میخواست ببرم پس اندازم و قایمکی برسونم بهش که بتونه کادو بگیره برام شرمنده نشه ولی خب نمیشد سوپرایزش خراب میشد ...

هیچوقت دنبال حرف نیستم و با کسی کاری ندارم 

به فکر کار و پیشرفت خودمم 

زخم زبون و کنایه و قضاوت تا به جا هم اصلا ندارم 

و خیلی چیزای دیگه 

خود مشاورم هم از خلقیات من در تعجب بود که با اینهمه آسیب چطور قلب به این سالمی داری . 

منظور من از حیف شدن این بود من اینقدر با قلب خوب کنار خانواده همسرم بودم ولی اونا نه تنها سعی نکردم از این جو خوب استفاده کنم بلکه برعکس من بودن ذهنشون پی خراب کردن بود پی حسادت وی بی احترامی پی اینکه سری بعدی که نگار رو دیدین چطوری رفتار کنیم حس آشغال بودن بکنه...

حرف من از حیف شدن این بود چرا نباید جایی باشم که خوبی های من دیده بشه

من دوساله عقدم می‌تونستم تو این دوسال این فکر ها رو بکنم 

ولی الان به اینجا رسیدم چون دیگه صبرم تموم شده ؛ تازه چشمام باز شده فهمیدم چقدر خودمو زیر پا گذاشتم برای کسایی که حتی فرق خوب و بد رو نمیدونن

اره خیلی بچه ست. به خاطر یه سیگار کشیدن خون شوهر رو کرده تو شیشه. یعنی قشنگ کاری می‌کنه پسره به خاطر ...

تازه دوساله ازدواج کردن توقع خانمهایی و داره ک سی ساله زیریه سقفن هی میگه من سوختم ساختم بانداری و فقر و خانوادش و زشته و من خوشگلم من حیفم من پاکم  انگار توخیابون همه زنا کج و کوله و فاسدن خب همه مشکل داریم تازه بعد ۶/۷سال زندگی میفته رو غلتکی که  قلقا دست هم دیگه بیاد  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

منم بهش گفتم باورکن اسی اگه توهمین تاپیک بخوایم عکس بزاریم کاربرا میبینی ک خیلی ازتوبهتر خوشگل تر ت ...

خوبی شما؟ تاپییک رو اشتباه نیومدی؟ من کی تاکییییییید کردم خوشگلم؟؟؟؟ 

خوبه اول تاپیک گفتم به این سن هم رسیدم باز اعتماد به نفس ندارم 

من حرفای بقیه رو درمورد خودم گفتم بهتون

این توهمات رو از کجا میارید

من نمیدونم کجای حرفای من باعث شده اینطوری فکر کنید ولی هرکسی که مارو باهم دید بعدا به گوشم رسید که گ ...

اگه شوهرت هر روز داره خدا رو شکر می‌کنه عوضش هر روز داری ناشکری می‌کنی. خب گلم تو که حرف دیگران انقد برات اهمیت داره و حیف شدی خب طلاق بگیر. برو درستو بخون. کل تاپیکت فقط از خودت تعریف کردی میگی حیف شدی فلان شدی لیاقتت این نبود. برو با درس خواندن دنبال لیاقتت. 

فک می‌کنی دانشگاه چه خبره انقد میگی درس و دانشگاه. تو اگه واقعا دنبال زندگی کردن هستی بشین زندگیتو کن کنارش هم درس بخون شوهرت هم هر طور که هست همون طوری بپذیرش انقد دنبال حاشیه نباش. 

و اینکه همیشه خداوند رو منبع عشق و روزی خودت بدون نه همسرت یا پدرت!بهترین مرد دنیا هم کنارت باشه خوا ...

این حرفتون واقعا درسته :) 

باید به کسی تکیه میکردم و پناه میبردم که همیشگی باشه ...

الان که متاهل شدم از فضای و زندان مجردی خارج شدم این حرفتون رو خیلیییییی خوب درک میکنم 

ممنون میشم برام دعا کنید مسیر رو پیدا کنم

تازه دوساله ازدواج کردن توقع خانمهایی و داره ک سی ساله زیریه سقفن هی میگه من سوختم ساختم بانداری و ف ...

خیلی خام و کم تجربه ست متاسفانه... این هنوز بیرونو ندیده نمی دونه چه خبره. فک می‌کنه بیرون از خونه اش یا تو دانشگاه فرش قرمز پهنه. 

اگه شوهرت هر روز داره خدا رو شکر می‌کنه عوضش هر روز داری ناشکری می‌کنی. خب گلم تو که حرف دیگران انقد ...

چقدر بد برداشت میکنید واقعا چقدر یه آدم باید منفی نگر باشه تا اینطوری حرف بزنه آخه 

مگه من عقده دانشگاه دارم ؟ من یه دوره رفتم دانشگاه و انصراف دادم چون علاقم جای دیگه ای بود علاوه بر علاقه تو کل مادرم هیچوقت زحمت هام رو ندید موفقیت های زیادی تو زندگیم داشتم که همه ازم تعریف میکردن. ولی برام مهم نبود فقط مهم بود مادرم ازم خوشحال بشه و بگه بهت افتخار میکنم که نمی‌گفت .

این رشته ای که دارم براش تلاش میکنم فقط بخاطر دیدن لبخند مادرم هست درسته خیلی آزارم داده ولی می‌دونم اگر لبخندش رو ببینم اگر بگه بهت افتخار میکنم کل حال بدم درباره گذشتم پاک میشه 

2810