zelzz مدیر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1784 عنوان چند وقت یبار لباس میخرید | مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 88 پست خودم اصلا دوست ندارم تکراری بپوشم لباس زیاد میگیرم و یکیشو میپوشم دیگه نمیتونم نگه میدارم مدت ها بعد دوباره میپوشمش تکراری ام نمیشه شما چیکار میکنین لباس هاتون تکراری نباشه امروز | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16015 پ چی میپوشی مثلا مانتویی که میپوشم رو فک کنم پنج یا شیش سال پیش خریدم جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
zelzz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1784 اینجوری که هر هفته باید بگیری! نه اخه زیاد بیرون هم نمیدم
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 242 مثلا مانتویی که میپوشم رو فک کنم پنج یا شیش سال پیش خریدم عزیزم تنوع بده اگه میتونی برا روحیه خودتم بهتره
۰benjamin عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 520 ن هرساله سه یا چهار بار نه خودمو گفتم😕😂 هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی...
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11163 عزیزم زن ولیعهد انگلستان هم زیاد لباس تکراری میپوشه و همه جا عکساشو میذارن و بهش افتخار میکنن که مصرف گرایی رو رواج نمیدهحالا کی زومه رو تو که چی پوشیدی ک حساسی رو تکراری نبودن؟؟ تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 4815 من از این عید به اون عیداما اگه بین عیدا قرار باشه جای مهمی مراسم خاصی بریم میریم تهیه میکنمولی خب عیداهم مفصل خرید میکنم دیگه تو طول سال زیاد نیازم نمیشهچون جایی ک نداریم بزیم زیاد همه ازم دورن از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16015 عزیزم تنوع بده اگه میتونی برا روحیه خودتم بهتره مشکل مالی جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
zelzz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1784 ی ماه ممکنه شش تا بگیرم دوماه هیچی الان اتفاقا دوماهه هیچ نوع لباسی نخریدم برا خودم برا بچه ها خریدم ... یه ماه شش تا واقعا زیاده
faaaatrr عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 46905 روی سخنم با شما نیستاما یه دختر با اصالت، نگران تکراری بودن لباسش نیستچه بسا لباسهای پوسیده از مغزها ... چ ربطی ب موضوع تاپیک داشت اخه دخترساروی،،،۱۹ شهریور۱۴۰۴