و اینکه اگر فکر میکنید دروغه لطفا برید بیرون توان اثبات ندارم.
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
چرا فکر میکنی من در رفاهم؟ چون مثل بقیه تک بعدی نیستم و یه مشکل باعث نمیشه بقیه مشکلات رو فراموش کن ...
در رفاهی عزیزم یعنی پول نیازهای روزانتو داری
در کنارش به نیازای روحیت میرسی
از نظر مادی هم طلا داری
خونه زندگیتونم گفتی چند ده میلیاردی و ...
رفاهه دیگه
دکتر روانشناس خیلی خوب نرفتی
وقتی پول داری، جای بهتر برو
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
چرا هیچیش بهم نمی خوره ؟ اول میگی پدرت بد بوده بعد میگی خوب بوده اول میگی نون شب نداشتین الان میگی پولدارین پسر خونش کوچیک بوده چی ب چیه ؟
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
در رفاهی عزیزم یعنی پول نیازهای روزانتو داریدر کنارش به نیازای روحیت میرسیاز نظر مادی هم طلا داری خو ...
خونه چند ده میلیاردی مگه پولش تو جیب منه؟ من شوهر دارم پس طبیعیه که دیگه برای نیاز هام به خانوادم رو نزنم صورتم رو با سایر سرخ نگه میدارم که آبروی شوهرم پیش خانوادم نره .
طلاها هم همه کادو های خانواده ها اقوام هست و یا قسطی که همسرم داره میده طلا برای آدم دلخوشی و تفریح و سینما و رستوران میشه؟ برا آدم کادو و سورپرایز میشه ؟ اونم طلایی که از اول میدونی بخاطر پس انداز خریدی
با خوندن این حرفت یاد روزایی سختی که کنار همسرم بودم افتادم مثل فیلم از جلو چشمم رد شد یهو خندم گرفت
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
چرا هیچیش بهم نمی خوره ؟ اول میگی پدرت بد بوده بعد میگی خوب بوده اول میگی نون شب نداشتین الان میگی ...
درست نخوندیدد.
پدرم اول با بوده خیلی زیاد ولی یه موضوعی پیش میاد و روزه بهروز آدم بهتری میشه
خب از اون موقع ۲۳ سال میگذره زن و شوهر تو این همه سال نمیتونن پیشرفت کنن؟ چه حرف عجیبی 🥲
خونه چند ده میلیاردی مگه پولش تو جیب منه؟ من شوهر دارم پس طبیعیه که دیگه برای نیاز هام به خانوادم رو ...
عزیزم گفتی نظر بده دادم
بقیش دست خودته
آخرین حرفم با شما اینه
اگه توان مالی روانشناس خوب و عالی رو نداری طلا رو بفروش و پولشو تامین کن.
خدانگهدارت گل
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عزیزم گفتی نظر بده دادم بقیش دست خودتهآخرین حرفم با شما اینهاگه توان مالی روانشناس خوب و عالی رو ند ...
سه تا روانشناس عوض کردم همشون هم از بهترین های شهرمون هستن دیگه چه باید بکنم نکردم
خودتوندهزار تا دلیل آوردید مهم تر از همه اینکه میگید خودتون مرد این زندگی شدید و جابجایی نقش ها فقط ...
دلم میخواست از تعاریف که کردم بدونم چی بیشتر باعث میشه نظریه جدایی بدید یا مهمه از نظر بقیه
اینکه همش میگی دوست نداشتم و نمی دونم چی شد و وابسته شدی
چرا یهو از خواب پا شدم راضی شدم بیان خواستگاری ؟
تا اونموقع ندیده بودنش حتی صحبت هم نکرده بودم باهاش
دوهفته مقاومت کردم اون روز واقعا نمیدونم چیشد
اسی ب خودت غره نباش .... زندگیتم سر این من سرترم من خواستگار دارم و غرورای کاذب ازهم نپاشون اگه قصدطلاق داری با دلیل قطعی جلوبرو چون اینایی ک میگی اصلا تودادگاه رد میشه و نمیتونی طلاق بگیری همه تقصیرات و گردن یه طرف نریز بلاخره تروماهه و کمالگرایی های توهم ب شدت رو دیدگاه و روش زندگیت تاثیرداره و باعث بروز رفتارهای هیجانی میشع مث همین درس بخونم ک طلاق بگیرم گفتن
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔
اولای متن گفتی پدرتون آدم بشدت عصبی مردسالار بودن مادرتونو کتک میزدن الان چطور شد مهربون منطقی مذهبی ...
چطورش رو مادرم هیچوقت بهم نگفت و نمیگه
پدرم همون اول هم نماز میخوند و اعتقاد داشت ولی انکار یه سری اتفاقات افتاده که خیلی عوض شده