2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5934 بازدید | 370 پست
[QUOTE=361813120]مثلا چه بلایی میشه مثال بزنی عزیزم 🥲[/QUOTEخواهرمنم شرایط شماروداره ولی متاسفانه ط ...

عزیزم صفحه ۲۰ سه اسکرین گذاشتم میخونی ؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته دوست داره خیلیم دوست داره ولی ببین بهت بال پرواز میده آیا یا بال وپرت رو می چینه ببین حمایتت م ...

ببین راست و رک بخوام بگم هیچیییییییی بلد نیست 

از حمایت کردن 

چون هیچوقت تو زندگیش حمایت نشده هیچوقت 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چجوری وضع مالیت ن از نداری نون شب و گشنگی رسید میلیاردی؟

وضع مالی پدرم بد نبود حقشو خوردن به اون روز افتاد که بعد دوباره سریع خودشو جمع کرد 

برای شما جوابی ندارم برداشت هاتون همه اشتباه بود ...فقط به پول و کادو اهمیت میدم؟؟؟ روزایی که همسرم ...

عزیزم چنتا چیز خواهرانه بهت میگم 

یمقدار دنیای  ک تصور میکردی با دنیای واقعی اشتباه گرفتی 

یعنی هرچی توضیح میدی میبینم همسرت واقعا خیلیییی کم عیب داره خواهرانه بهت میگم الان برو تاپیکارو بخون طرف میگه کارمندم نصف خونه و ماشین با پولای خودم دادم شوهرم هیچی بنامم نکرده تازه بهم میگه مفت خور بعد شوهر شما میگه بزار کف پاتو ببوسم بخاطر شرایط مالی 

باور کن طلاق بگیری شاید ی مرد پولدار تر و خوش قیافه تر گیرت بیاد امااااا خیلی مرد کم پیدا میشه اینقدر محبت زبانی داشته باشه و اینقدر قدر شناس باشه 

عزیزم چنتا چیز خواهرانه بهت میگم یمقدار دنیای ک تصور میکردی با دنیای واقعی اشتباه گرفتی یعنی هرچی ت ...

قسمت دوم حرفتون رو قبول دارم ولی اول نه 

چون عیب های همسر من رو شما نمیتونی ببینی شما به شخصه محبت زبانی خیلی دوست داری همسر منم بسیار نرم زبون و مهربونه .... اگر چنین آدمی کنار شما باشه انکار بهشت ساخته براتون 

ولی کنار من کسی ارزش داره برام که حرف که یبار می‌کنه رو ده بار ثابت کنه 

اتفاقا روانشناس میگفت ادامه بده . ولی من دیگه نمیکشم با این آدم و خانوادش ... اگر آدمی بودم که شیشه ...

خیلی شبیه منه شخصیتت.. ومتاسفانه همسرت شبیه همسرمن.. من خیلی منعطف عمل کردم کناراومدم.. بیین مامانش جوری از نمازخون بودن و پاکیزه بودن پسرش حرف میزد.. ولی دروووووغ محضضض... نگم چقدر اذیت شدم و میشم.. ولی دیگه چاره ای ندارم شما اول راهی.. اگه میتونی کاری کنی حتما انجام بده

خیلی شبیه منه شخصیتت.. ومتاسفانه همسرت شبیه همسرمن.. من خیلی منعطف عمل کردم کناراومدم.. بیین مامانش ...

می‌دونی هریاری که فکر جدایی میفتم یه چیزی ته خودم میگه نکنه آدم درست زندگیت همینه و داری مینپازیش بیرون؟

سلام دوست من اول معذرت میخوام بابت حرفم ولی از حرفای خودت این برداشت رو کردم 

که خییییلی لوسی و توقع داری همه در خدمتت باشن 

این زندگی که تو داری چه پدر و مادرت چه همسرت آرزوی خییییلیا هست

اون مشکلاتی هم که گفتی به نظرم زیادی بزرگشون کردی

بازم ببخشید اگه ناراحت شدین

ولی بدون هیچ کس کامل و بی عیب نیست

اره فکر کنم همینه ببین من پیش خودم میگم شاید چون خنده های منو نمی‌بینه اینطوریه چون قبلا خیلی رو شاد ...

عزیزم فکر نیکنی چی باعث شد مردی ک وسط ماموریت برمیگشت الان اینجوری شده ؟؟؟یکم برگرد ب عقب و کند و کاو کن 

سلام دوست من اول معذرت میخوام بابت حرفم ولی از حرفای خودت این برداشت رو کردم که خییییلی لوسی و توقع ...

ممنون از نظر دهیتون عزیزم 

ولی طی پرسش پاسخ با کاربر ها جواب این شبه رو دادم شاید یکم بد نوشته باشم که غرور بنظر برسه ولی هرگز اینچنین نیست . سو تفاهم شده براتون.

درمورد حرفتون هم من در همه مراحل زندگیم برام مهمه نبود چه کسی بدتر از من هست وضعش مهم بوده که باید عالی باشه همه چی 

پس بد بودن زندگی بقیه دلیل نمیشه من فکر کنم زندگی که دارم خوبه ؛ چون فقط خودم می‌دونم این دوسال چه فشاری اومد 

بنظرت یه زن باید چقدر فکر و خیال بکنه تا تو سن بیست و دو سالگی طی دوسال عقد موهاش سفید بشه ؛ استرسش تشدید بشه یا هورمون های بهم بریزه؟

عزیزم فکر نیکنی چی باعث شد مردی ک وسط ماموریت برمیگشت الان اینجوری شده ؟؟؟یکم برگرد ب عقب و کند و کا ...

نمیدونم 

گاهی حس میکنم مشکلات مالی اذیتش کرده به گفته خودش بی پولی اعتماد به نفسش و به کل میگیره خلاقیتشو میگیره ولی آخه این برام قابل قبول نیست دیگه نباید باعث بشه جون و روح طرف برات کم اهمیت بهش که 

گاهی فکر میکنم من زیاد قهر کردم خسته شده دلیل قهر هام خودش بود من از قهر خوشم نمیاد اصلا ولی فقط وقتی قهر میکردم کار اشتباهش اصلاح میشد وقتایی دیگه که با محبت و آرامش ناذاحتیمو میگفتم و رفتارم خوب بود انکار درک نمی‌کرد ناراحتم 

2810