2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6301 بازدید | 372 پست
تمرکزت باید به خودت باشه اینکه روی پای خودت بایستی و انتظار نداشته باش دیگران نازتو بکشن و قوی باشمو ...

اصلا اهل درگیری نیستم گلم حتی در اوج دعوا هم با آرامش و ادب صحبت میکنم 

ما همه مشکلاتمون رو با گفت و گو حل می‌کنیم بحث نداریم 

می‌دونی چرا قهر میکنم؟ اول تاپیک گفتم نمیدونم خوندی یا نه احساس میکنم همسرم وابسته توجه من هست نه خودم وقتی توجهم رو ازش میگیرم میشه عین روز اول ولی اگر باهاش خوب باشم و فقط بگم ناراحتم انکار باور نمیکنه 

انکار تو ذهنش تعریف نشده 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چرا اینو میگی ؟خجالت کشیدم راستشو بگم ذوق هم کردم یکم 🤭😚انشالله هرچی خودش صلاح می‌دونه بچینه برام ...

گفتی ریش های رنگیش رو نوازش می‌کنی حیفم اومد زندگیت خراب بشه اشک تو چشمام پر شد الهی که خانم فاطمه زهرا زندگیتون رو درست کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتی ریش های رنگیش رو نوازش می‌کنی حیفم اومد زندگیت خراب بشه اشک تو چشمام پر شد الهی که خانم فاطمه ز ...

عزیزم 🥺 من نمیدونم چطوری نوشتم که فکر کردید همسرم رو هیولا میبینم .

من یه روزی عاشقش بودم 

سرمو میکردم تو گردنش بوی تنشو نفس می‌کشیدم 

عمل جراحی کرد پا به پاش چند شب بیدار بودم نوازش میکردم و صحبت میکردم بهش روحیه میدادم 

صفحه قبل هم یه اسکرین گذاشتم بخون دوست داشتی 

مرسی از دعای قسنگت :) 

ولی بی بی ما رو دور انداخته کلا 🙂

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چند سالته؟

گفتم که گلم ۲۲

اصلا اهل درگیری نیستم گلم حتی در اوج دعوا هم با آرامش و ادب صحبت میکنم ما همه مشکلاتمون رو با گفت و ...

واقعیتش نتونستم درک کنم چیزی رو که گفتی رو

ولی مردا اینجوری هستن که بروز نمیدن خیلی باید بهشون توجه کنی ولی شدیدا محتاج توجه خانوما هستن

مثلا وقتی من با همسرم دعوا میکنم اون خیلی بیشتر اذیت میشه چون مردا توی این موارد احساس بی کفایتی بهشون دست میده حالا شاید این قضیه برای همسر شما بیشتره- ولی تجربه به من ثابت کرد خودمو تغییر دادم دنیام تغییر کرد

به این جمله فکر کن (منظورم این نیست مشکل ازشماست) وقتی ادم دیدگاهش نظرش تغییر میکنه دیگه جایی برای ناراحتی و غصه و غم نمیمونه شاید اینهمه مشکل باید میمومد تا شروع کنی و بیشتر خودتو بشناسی خودتو شناختی مرحله بعدی شناخت خداست و مرحله بعدی ارامش مطلق امیدوارم بهش برسی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
نماز میخونی؟اونا کسی رو دور نمیندازن

اوهوم

آخه این مدت خیلی التماس کردم نگاهم نکرد 

واقعیتش نتونستم درک کنم چیزی رو که گفتی روولی مردا اینجوری هستن که بروز نمیدن خیلی باید بهشون توجه ک ...

از حرفات اسکرین گرفتم ... درست میگی باید به خودم تکیه کنم باید برگردم به ورژن قوی خودم خیلی ضعیف شدم

چقدر خوب شد بعضی هاتون امروز سر راهم قرار گرفتید 

با حرفای بعضی هاتون احساس کردم چند تا خواهر دلسوز دارم 

قول میدم حسابی دعاتون کنم :) 

چقدر خوب و خالصانه و بی قضاوت راهنمایی کردید خیر هردو عالم ببرید 

انشالله به برکت بی بی زندگیتون از شادی پر باشه ...

خداحفظتون کنه❤️

نگاه میکنن

انشالله 

فقط وفقط دزس بخون تنها راه نجاتت اینه ازین ادمم طلاق بگیر باورکن ب نفعته نذار نابودت کنه مشاور هم بعضی وقتا حرفاشون چرت وپرته چون توشرایط زندگی شمانیستن ونمیدونن چی میکشی باتوجه ب ی سری حرفا میگن ادامه بده این زندگی ک شما توش قرار دارید دلیلی برای ادامه دادن نداره خدامیدونه بعدازینکه یه بچه هم بیاری چ بلاهای قراره سرت بیاد زودتر خودتونجات بده

فقط وفقط دزس بخون تنها راه نجاتت اینه ازین ادمم طلاق بگیر باورکن ب نفعته نذار نابودت کنه مشاور هم بع ...

مثلا چه بلایی میشه مثال بزنی عزیزم 🥲

[QUOTE=361813120]مثلا چه بلایی میشه مثال بزنی عزیزم 🥲[/QUOTEخواهرمنم شرایط شماروداره ولی متاسفانه طلاق نگرفت اون همه محبت وتوجهی ک اون ب همسرش کرد اگه ب سنگ میکرد مطمئنا آدم شده بودشوهرش بارفتاراش باخرکاتش کلاوپروبالشو قطع کرد ازش یه آدم هیچ ساخت باتوجه ب اینکه اون میخواست برای ارشد بخونه ن حمایتی ن محبتی ن احترامی باورکن آدما بعدازدواج ب شدت عوض میشن خودتو ازبین نبرلطفا لطفا برودرستو بخون واونو ولش کن خداشاهده آدما عوض نمیشن خودتو ب درودیوارم بزنی عوض نمیشن اونی ک بودن وهستن وخواهندبود تنها راهت نجات خودته بفکرخودت باش هنوز تو اول راهی تصمیم خودتو بگیر