2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 370 پست

استارتر عزیز تمام حرفات رو خوندم 

بر خلاف برخی های دیگه که میگن شما خودتو بالا میگیری 

من معتقدم شما انسان به شدت خوش قلبی هستی ♥️

ظاهراً شوهرت هم آدم خوش قلبیه و بد کسی رو نمی‌خواد 

من در جریان تمام زندگیت نیستم ولی به این هم فکر کن اگر جدا شی و شوهرت ضربه بخوره ممکنه دیگه پا نشه 

چون شخصیت وابسته ای داره 

اما از اون طرف هم جلوی پیشرفت خودتو نگیر 

هر جور شده درست رو بخون و پیشرفت کن 

امیدوارم خدا بهترینها رو برات رقم بزنه 

می‌دونی هریاری که فکر جدایی میفتم یه چیزی ته خودم میگه نکنه آدم درست زندگیت همینه و داری مینپازیش بی ...

میگم شبیه منی.. من هزار بار این فکرو کردم.. وهربار از رفتن پشیمون شدم.. ببین شوهرمن بارها بهم خیانت کرد اما ترسیدم برم پشیمون بشم... دربدترین شرایط زندگیش درکنارش بودم.. اما هربار اومدم بهش بگم چقدر ازش ناراحتم نتونستم... نمیدونم چی بگم بهت.. فقط بشین فکراتو بکن.. الان توهمین سایت خیلیا ارزوی مرگ شوهرشونو دارن ارزوی نبودنش.. نشی مثل اونا.. من درحال حاضر روزای جالبی ندارم با چشمم میبینم خیانت میکنه اما چون از تنش بیزارم میریزم تو خودم.. قلبم دیگه داره میترکه.. دخترمو نمیخام از دست بدم اینقدر حساسه.. بخاطر اون یه سکوت سنگین وحشتناک رو تو خودم درست کردم که اگه فوران کنه وبریزه بیرون فقط با کشتن شوهرم اروم میشم.. فقط دارم تحمل میکنم همین.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر عزیز تمام حرفات رو خوندم بر خلاف برخی های دیگه که میگن شما خودتو بالا میگیری من معتقدم شما ا ...

ممنون از نگاه و قلب قشنگت مهربون🥲🥺😍

چرا فکر کردی خوش قلبم؟

خوندی نظرات اون خانم غزل نامداری و اینا رو ؟

بله دقیقا بخاطر همین است دلم به رفتن نیست کاهی ولی یه روزایی مثل الان خیلی کم میارم 

همسرم هم مثل من زندگیش پر از آسیب بوده می‌دونم رفتن من ممکنه حتی باعث بشه خودکشی کنه ضربه آخره براش 

نمیدونم ... خودمو سپردم دست خدا عقلم قد نمی‌ده 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

میگم شبیه منی.. من هزار بار این فکرو کردم.. وهربار از رفتن پشیمون شدم.. ببین شوهرمن بارها بهم خیانت ...

چرا خیانت رو بخشیدی؟؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چرا خیانت رو بخشیدی؟؟

میگم همش فکرمیکردم این بره منم دیگه نیست میشم... حمایت نداشتم چندبار برادرم گفت من هستم ولی نمیتونم سربار اونم بشم.. دیگه موندم.. ضمن اینکه طلاق نمیده.. میگه بدون تو میمیرم.. ولی خب بدون زنای هرزه ام زندگی براش سخته.. دوتا بچه دارم واقعا کجا برم.. خونه کی.. ولی شما شرایطت فرق میکنه

میگم همش فکرمیکردم این بره منم دیگه نیست میشم... حمایت نداشتم چندبار برادرم گفت من هستم ولی نمیتونم ...

اگر مطمینی دوستت داره مشکل رو حل کنید می‌دونم برای یه زن خیلی سخته بعد خیانت بلند شدن 

ولی آخه چرا وقتی اینقدر دوستت داره هرزگی می‌کنه 

به مشاور گفتی چیزی نگفت ؟

چقدر درک کردم حرفاتون رو بله درسته . ولی هرکسی یه ایرادی داره من قرار نبود کامل باشم ... بهش هم آگاه ...

توی این متن هر دو عالی بودین 

عزیزم بنظرم اخلاقای شوهرت خیلی خوبه 

شما مشکلات کودکیت هنوز همراهته هنوز اون کودک درونت احتیاج داره یکی بغلش کنه و نازشو بکشه و اینارو از شوهرت انتظار داری بنظرم خودت خودتو بغل کن یکم خودت ناز خودتو بکش از کسی انتظار نداشته باش 

من در مورد خانواده همسرت چیزی نمیگم 

ولی اخلاقای شوهرت واقعا خوب 

ببین توجه بهت میکنه 

دوست داره 

ناراحتیت واسش مهمه 

ابراز علاقه کلامی داره 

رفیق باز نیس 

قدر دانه 

عاشقته 

زرنگه 

جنم داره 

حالا خود دانی من وقتی با ادمای زیادی گشتم چندبار بازوجای زیادی سفر رفتم دیدم چقدر رفتار مردای مختلف فرق داره و ویترین زیادی خوب نشون میدن 

توی این متن هر دو عالی بودین عزیزم بنظرم اخلاقای شوهرت خیلی خوبه شما مشکلات کودکیت هنوز همراهته هنوز ...

بله در خوب بودنش شکی نیست 

من خیلی دختر محکمی بودم به شدت کاریزما 

نمیدونم چم شده چرا اینقدر ضعیف و رنجور شدم

اگر مطمینی دوستت داره مشکل رو حل کنید می‌دونم برای یه زن خیلی سخته بعد خیانت بلند شدن ولی آخه چرا وق ...

خودش که نمیاد مشاوره.. ولی خودم خیلی رفتم میگن تو براش مادری کردی تو رو مثل مادردوست داره بچه بدون مادر نمیتونه زندگی کنه ومتاسفانه زیر همون سن دوسال گیر کرده دقیقا اوج وابستگی.. واینکه خانواده داغونی داره که هیچ جا پشتش نبودن اینم منو یع حامی بزرگ بدون عیب وایراد میدونه پس هرگز منو رها نمیکنه.. حاضره یه سال نره خونه پدرمادرش اگه من نرم باهاش.. ولی برادراش بدون زن وبچه میرن اونجا این اصلا نمیره... مشاور گفت شوهرت یک خلا عاطفی وحشتناک داره که تو اون خلا رو پرکردی واون الان دنبال پرو بال دادن به رویاهاش با دیگرانه.. تو نباشی اینم پنچر میشه

خودش که نمیاد مشاوره.. ولی خودم خیلی رفتم میگن تو براش مادری کردی تو رو مثل مادردوست داره بچه بدون م ...

کم کم از نقش مادر بیرون بیا 

باور کن شدنیه

تلاشمو میکنم ببینم خدا چی میخاد برام.. ان شالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه.. موفق وخوشبخت باشی

زندگیت قابل ترمیمه حتما برو دنبالش فقط کافیه از نقش مادر بیای بیرون 

همچنین کلم خوشحال شدم از هم صحبتی 

از دیدگاه خیلی قشنگی نگاه کردی میشه درخواست بدم بهتون تو لیست دوستام باشید گاهی راهنمایی بخوام؟

بده گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب منظورتون از ثابت کردن چیه ؟

مثلا وقتی ناراحتم میگه توروخدا ناراحت نباش وقتی اینطوری هستی دنیا رو سرم خراب میشه 

خب دنیا چطوری روسرت خراب میشه که شب اینقدر راحت خوابت می‌بره فرداش هم یادت می‌ره درباره ناراحتی من باهام صحبت کنی ؟