2777
2789

من مادرشوهرم و مخصوصا پدرشوهرم خوبن . ولی امااااان از خواهرشوهر 

ی سال تو زندگیم دخالت کرد هیچی نگفتم ولی چن وقت پیش سر ی قضیه صدام دیگه دراومد ی دعوایی راه افتاد . هرچند که اونا کوتاه نیومدن اما خب دیگه راحت شدم خیییلی سرد شدیم باهم عین ی فامیل دور ..... 

احترام هرکس دست خودشه . 

خودش فقط برا غسل می‌رفته حموم فکر میکرده حالا هم ملت همینن خدایی خیلیا بی فرهنگی

اره واقعا

فکر کن حتی نصف شبی اب رو بهشون میبست یا کشیک میداد بدبختارو

حالا همین مادر خودشو کشت تا پسرشو زود داماد خاله کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عروس سال ۸۲ هستم..تقریبا ۲۱ ساله ازدواج کردم...۲۱ ساله با خانواده ی شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنم«۵ سال تو ی حیات ویلایی و همه چیز مشترک،،۱۶ساله که با کمک شوهرم ساختمون درست کردن..هر کدوممون تو ی طبقه زندگی میکنیم.»..پدر شوهرمدبه لطف نامردیش کل ساختمونو زد به اسم خودش....حالا که من زندبسازی بودم،،برای شوهرم جمع کردم،،،شوهرم رو آقا کردم...حالا وضع مالیش خوب شده،خوانواده ی شوهرم بهدشوهرم یاد دادن تمام مالواموالشو بزنه به اسم اونا...شوهرممداینکارو کرد...ی دعوای حسابی کردیم والان ۲ ساله باهاشون قطع رابطم......

راحت شدم....خواهر شوهرم یکماه پیش عروس شد نرفتیم...تو راه پله هم ببینم سلام هم نمیکنم..تو کوچه ،خیابونم اصلا....به شوهرم گفتم بمیرن هم نمیرم......با خوانوادهدی شوهر قطع رابطه کنید تا عمرتون طولانی بشه

چی بگم والا... ما که جز احترام کاری نمیکنیم باز ازمون طلبکارن

عزیزم اینان طلبکارن 

احترامشون به موقع گذاشتم ،تمام مدت یازده سال یه بارروسریم عقب نرفت ،یه بارپامو جلوشون دراز نکردم ،باشوهرم نزدیک هم نشستیم که بگن اینن ،اونن  

هربار رفته واومد جلوپاشون بلندشدم ،با پدرومادر وعزت واحترام صداشون کردم 

پارسال باردارشدم ،جواب ازمایش نیاورده توراه پله باهام دعواکردن که چرابچه ات ،اومده توراه پله

اب کولرپایین بود ،بچه فرستادم بره ببنده ،استراحت بودم ،بعدسرکلاژ کردم ،به جاکمک منوخوردن 

بچه ازمدرسه اومده آیفونم خراب بود ،نیومدن دربراش بازکنن 

زنگ زدم زنداداشم اومده ،کلیدانداختم دربراش بازکرده 

یعنی بدی درحق خودم وشوهرم ،هیچ رسیده به بچه هام 

من سربچه هام باهیچ احدوناسی شوخی ندارم 

اینایه بخش خیلی کوچکی ازکارهاشونه!سرخود هیچ کس به این مرحله نمیرسه ،بدون اینکه قبلش تااخرین ظرفیت گذشت نکرده باشه

بهت حق میدمما ی همسایه داشتیم مجرد بودمپسره طبقه بالا ی خونه نقلی ساخت و ازدواج کردمادرشوهر هر وقت ب ...

یعنی به رابطه زناشویی اونام کار داشت؟؟!! حالا مامان بزرگ من نمیزاشت آب داغ داشته باشن فقط جمعه ها اجازه میداد.. فک کن یه عروس و داماد فقط جمعه ها برن حموم.. مامانم میگه آب داغ میکردم رو گاز میرفتم حموم .. مامان من بچه تهران بوده و این خیر ندیده مامان بزرگم انقد اذیتش کرده خدا عذابشو تو این دنیا و اون دنیا زیاد کنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
شوهرم خودش طرف مادرشه من برام مهم نیس وقتی حمایتگری نداشتم

وای عین منی اصلا فک کردم خودم این تاپیک زدم،😂منم یک سال و نیمه دیوار ب دیواریم شوهرم هم بشدت طرف خانواده و برام مهم نیس چون دوسش ندارم

بی تو با سردی بی رحم زمستان چه کنم..،،💔

منم عروس سال ۸۲ هستم..تقریبا ۲۱ ساله ازدواج کردم...۲۱ ساله با خانواده ی شوهر تو ی ساختمون زندگی میکن ...

خوب قهر کردنت فایده ای داشت 

چیزی رو زدن به نام تو یا نام شوهرت 

باید قبل از اونا دست به کار بشید بزنید به نام خودتون 

و در کل شوهرتون بی عقلی کرده

تو پدرشوهرت بهت بگه از خونه پسرمون برو و پشتت سرت به دروغ تو کل طایفه بگه این زن اشپزی نمیکنه ماشین ...

منم پدر شوهرم از مادر شوهر بدتره بشدت خاله زنک همش پشتم بد میگه

بی تو با سردی بی رحم زمستان چه کنم..،،💔