2777
2789
عنوان

درس بگیرید از زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 363 پست
همین الانشم خیلی خستم شاید هم این که شما میگید باشه چون وقتی بحثمون میشه و از گذشته سخنش میگه کلی عد ...

دو راه بیشتر نداری یا قید احساساتو بزنی و بری دنبال آیندت یا بشی پاش و مرهم زخماش شی ک در این صورت خیلی باید ازخودگذشتگی کنی و صبور باشی

دو راه بیشتر نداری یا قید احساساتو بزنی و بری دنبال آیندت یا بشی پاش و مرهم زخماش شی ک در این صورت خ ...

بنظرت میتونم کنارش به اروی بچگیم برسم؟

بعد عروسی سرد تر میشه ؟

اصلا چرا اینقدر سرد شده آخه دارم دیوونه میشم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم دارم مشکلم واقعا حاد نیست؟ می‌دونی نگران اینم وقتی الان اینقدر سرد شده بعد عروسی حتما بمیر ...

خب سعی کن شاد باشی تا سردی از بین بره

شاید چون تو رو راضی نمیبینه احساس بی کفایتی میکنه و سرد شده

خب سعی کن شاد باشی تا سردی از بین برهشاید چون تو رو راضی نمیبینه احساس بی کفایتی میکنه و سرد شده

اره فکر کنم همینه 

ببین من پیش خودم میگم شاید چون خنده های منو نمی‌بینه اینطوریه چون قبلا خیلی رو شاد بودن من حساس بود یکم اخم میکردم افسرده میشد

بعد با خودم قرار میذارم امروز باهاش خوب باشم مثلا همین دیروز بود این تصمیم گرفته بودم ؛ بعد پریروز من سرما خورده بودم میدونست ؛ صبح پیام داده میتونی حرف بزنی؟ میگم نه صدام گرفته 

حتی نگفت بریم دکتر 

چیزی لازم نداری؟

حالا بدتر شده؟

میوه میخوری بخرم بیارم؟

اینایی که میگم پرتوقعی نیست ها اینارو قبلا انجام میداد 

من سرماخورده بودم از شهرستان وسط ماموریت برگشت همه همکارهاش مسخره میکزدن میگفتن دوساعت دیر می‌رفت دختر نمیمزد خانمت 

بعد الان اینطوری شده 

بعد من اینطوری رفتارشو میبینم انگیزم برای خوب بودن و درست کردن رابطه از بین میره

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بنظرت میتونم کنارش به اروی بچگیم برسم؟بعد عروسی سرد تر میشه ؟اصلا چرا اینقدر سرد شده آخه دارم دیوونه ...

چی بگم خدا کمکت کنه مشخصه خیلی مهربون و دلسوزی ک دلت نمیاد رهاش کنی چون درکش میکنی ک اونم آسیب دیدس و ب محبت نیاز داره و دلش ب شما گرمه و میترسی ک رهاش کنی و با اینکار ضربه بزنی ب ی انسان ( اینا احساسات فعلیته قطعا) ولی منطقی فکر کنی این آدم مناسب ی آینده ی درخشان نیست چون شمارم تو مشکلاتش غرق میکنه ، ببین مشخصه خیلی دوست داره ها ولی این کافی نیست 

چی بگم خدا کمکت کنه مشخصه خیلی مهربون و دلسوزی ک دلت نمیاد رهاش کنی چون درکش میکنی ک اونم آسیب دیدس ...

اره ... اونایی که آسیب دیدن رو خیلی خوب درک میکنم 

از وقتی فهمیدم مادرم هم از پدرم آسیب دیده که نتوانسته برام مادری کنه دلم باهاش صاف تر شده 

ما ترو ماهامون خیلی مکمل هم هستن 

همسر من احترام هیچوقت دریافت نکرده ولی من این احترام رو سر هرچیز ریز و درشتی بهش میدم 

همسرم همیشه سرکوفت خورده ولی من همیشه تشویقش کردم و افتخار کردم بهش  گاهی هم موقع عصبانیت بهش حس بی عرضگی دادم از حق نگذریم 

یا خود من کسی به ناراحتی و خشم و گریه من بها نداده بود ولی همسرم داد 

کسی که باعث شد رنگ پوستمو دوست داشته باشم چیزی که بیست سال عذابم داد 

یا کسی که باعث شد راحت تر صحبت کنم منی که از نزدیک شدن به آدما میترسیدم چون استرس داشتم ضربه بخورم 

و خیلی چیزای دیگه 

تنهایی چیزی که باهم ممکلم نیست درک نکردن همسرم هست 

من آدم زخمی هستم خیلییییی روحم خستتت دلم میخواست یکم حامی تر بود به جای دوای زخم زخم نزنه

چی بگم خدا کمکت کنه مشخصه خیلی مهربون و دلسوزی ک دلت نمیاد رهاش کنی چون درکش میکنی ک اونم آسیب دیدس ...

درعین حال می‌دونم گذراندن عمر کنار همسرم یعنی تباه شدن کلی از ذوق هام یعنی مثل دوران بچگیم که از همسرتان پخته تر بودم بخاطر درد الآنم از مهم دوره ای هام جلو ترم بخاطر درد

اره فکر کنم همینه ببین من پیش خودم میگم شاید چون خنده های منو نمی‌بینه اینطوریه چون قبلا خیلی رو شاد ...

ببین اینهایی که من و شما داریم مهر طلبیه 

منم اوایل ازدواج این مشکلات رو داشتم چشمامو گریون می دید زمین و زمان رو به هم می‌دوخت 

قهر میکردم یک ساعت پشت در اتاق می‌نشست التماس

تب میکردم میمرد

ولی اینها تکرار که بشه ارزشش رو از دست میده 

زیاد که غر بزنی صدات شنیده نمیشه 

زیاد مریض بشی و خودتو بندازی دیگه دیده نمیشی

زیاد گریه کنی و قهر کنی اشکات عادی میشه

اینکه فکر کنی چون عاشقمه نباید براش عادی باشه پوچهه

هر آدمی  تاکید می‌کنم هر آدمی  در درجه اول خودش برا خودش مهمه بعد همسرش 

اینکه نشون بده تو براش مهمتری نشونه عشقه فقط ولی تو باور نکن

رو خودت کار کن اونقدر قوی باش که سالی یکی دو بار اشکت رو دید دنیا رو به هم بریزه 

سرماخوردی خودتو قوی نشون بده و انتظار ناز کشی نداشته باش تا سالی یکی دو بار که سرمای درست حسابی خوردی برات تب کنه

خلاصه اینکه مهرطلب نباش که مثل پدر باشه برات

ببین اینهایی که من و شما داریم مهر طلبیه منم اوایل ازدواج این مشکلات رو داشتم چشمامو گریون می دید زم ...

اره درست میگی 

ولی فکر این عذابم میده اگر من خودمو هم اصلاح کنم اون این پیش زمینه رو از من داره دیگه درست نمیشه ذهنش پاک نمیشه 

انشالله خدا بهترین راه و جلوی پاتون بزاره ک نه شما و نه همسرتون اذیت نشین

ممنونم عزیزم وقت گذاشتید و لطف کردید همچنین ❤️

اره درست میگی ولی فکر این عذابم میده اگر من خودمو هم اصلاح کنم اون این پیش زمینه رو از من داره دیگه ...

تلاششون بکن درست میشه 

تازه اول راهی 

من تا 5 سال بعد از ازدواج همونطوری بودم و بعد خودمو اصلاح کردم ولی درست شد همه چی 

تو هم تلاشتو بکن 

تلاششون بکن درست میشه تازه اول راهی من تا 5 سال بعد از ازدواج همونطوری بودم و بعد خودمو اصلاح کردم و ...

اگر بدونم درست میشه واقعا میکنم تا اینجا که خیلیییییی دویدم نمیدونم خدا چی برام نوشته .

یه سوال بپرسم ؟ اگر دوست داشتی جواب بده 

بعد پنج سال تلاش چقدر راضی هستی؟

احساس حقارت نمیکنی که برای زندگی که بقیه راحت به دست میارن تو چقدر دویدی؟

یا اینکه ذوقت کور نشد ؟؟؟ 

اگر بدونم درست میشه واقعا میکنم تا اینجا که خیلیییییی دویدم نمیدونم خدا چی برام نوشته .یه سوال بپرسم ...

خب ما مشکل مالی هم داشتیم خودم هم رفتم سر کار  اونم کم کم حقوقش بهتر شد 

الان 11 ساله ازدواج کردیم و تقریبا راضیم 

آره خب گاهی حس میکنم که اگه زندگی که الان داشتم و 10 سال پیش داشتم چقدر راحت بودم 

ولی خب چیزیو نمیشه تغییر داد و اینکه ما که از باطن زندگی دیگران خبر نداریم تو اقوام بودن دخترایی که آرزوهای منو زندگی میکردن ولی یهو جدا شدن بخاطر مثلا خیانت و چیزهای دیگه

من الانم میگم بعد 11 سال که من تو انتخابم اشتباه کردم ولی با این حال الان راضیم فقط عمر رفته دیگه برنمیگرده 

تازه من خیلی عاشقش نبودم ولی بازم راضیم

ولی تضمینی هم نبود جدا میشدم و آدم بهتری سر راهم میومد 

به هر حال هر آدمی مشکلات و اخلاقیات خوب و بد خودشو داره و راحت نمیشه شناختش

ولی قطعا اگه مشکلاتم حاد بود مثل خیانت و اعتیاد و کار نکردن و ....جدا شده بودم(البته تا قبل از بچه دار شدنم)

خب ما مشکل مالی هم داشتیم خودم هم رفتم سر کار اونم کم کم حقوقش بهتر شد الان 11 ساله ازدواج کردیم و ...

انشالله روز به روز به شادی هات اضافه بشه 

2810