2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 24 پست
حق داری ، نمیگم حق با شما نیست ، اما قبول کن مرد با شرفیه ، خیلیا تو موقعیت های بدتر هم از زن و بچه ...

منم گاهی خوشحال میشم ب فکر خونوادس... همونطور ک ب فکر باباشه ب فکر ماهم هست. هرچند نمیتونه واقعا تامین کنه ولی نیتش خوبه

ولی خب این راهش نیس ک از شکم ما بزنه ک باباش عین خیالش نباشه. من دردم اینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو بچه ها آینده میخوان اینطور پیش بره خودشم مثل باباش فقیر و بی پول میشه

بخدا اینو گفتم. گفتم وضع ما بدتر از بابات میشه چون بابات ب باباش کمک نمیکرد و این شد ما چی بشیم... 

میگه آره راست میگی... بعد میبینم یه کار دیگه میکنه. دیگه نیمدونم چیکارش کنم

منم گاهی خوشحال میشم ب فکر خونوادس... همونطور ک ب فکر باباشه ب فکر ماهم هست. هرچند نمیتونه واقعا تام ...

درست میگی عزیزم ، اما شوهر خوبی داری ، کاملا مشخصه مرد با غیرتیه، انشاالله اینقدر وضع مالیش خوب بشه که هم شما و راضی کنه هم خانوادش و

درست میگی عزیزم ، اما شوهر خوبی داری ، کاملا مشخصه مرد با غیرتیه، انشاالله اینقدر وضع مالیش خوب بشه ...

فعلا ک اونا راضین و من ناراضی

باید باهاش حرف بزنم من این وسط داغون میشم

بخدا اینو گفتم. گفتم وضع ما بدتر از بابات میشه چون بابات ب باباش کمک نمیکرد و این شد ما چی بشیم... م ...

مردا در آخر کاری رو انجام میدمن که خودشون میخوان ما زنها هم  غصش رو میخوریم شما هم تا میتونی بپوش و بخور تا حالش جا بیاد

با مهربونی باهاش صحبت کن عزیزم

اره فردا میخام خیلی منطقی و خوب باهاش دوباره صحبت کنم. چطور بگم گوشیشو چک کردم ک پیامشو ب باباش دیدم؟ ک اتفاقی بنظر بیاد؟ دلم نمیخاد فکر کنه پیگیرم

مردا در آخر کاری رو انجام میدمن که خودشون میخوان ما زنها هم غصش رو میخوریم شما هم تا میتونی بپوش و ...

فردا برای بار آخر میخام خیلی منطقی و درست باهاش حرف بزنم اگه نتیجه نده حتما منم کار دیگه‌ای میکنم ک مجبور شه خرج کنه. من دلم براش میسوزه فردا همینو بهش میگم میگم ولی اگه تو دلت برا من نسوزه منم دیگه دلم برات نمیسوزه 

فقط موندم چطور بگم پیامشو ب باباش دیدم؟ اخه نمیخام بفهمه چک کردم میخام فکر کنه اتفاقی دیدم