2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

349 بازدید | 24 پست

لطفا تاآخر بخونید نمیدونم چی درسته چی غلط

هم ما هم پدرشوهرم وضع مالی خوبی نداریم. هردو در یه حد ضعیفیم. حالا شغل شوهرمو نمیگم ولی طوریه که مثلا یهو پول زیادی از طرف مشتری دستش میاد و برای کارشه. 

چندماهه پدرشوهرم با شوهرم کار میکنه

این وسط با هم یه چک ۱۵۰تومنی کشیدن ک پدرشوهرم حتی هزارتومنشم نتونست جور کنه و میدونمم اصلا نمیتونه و شوهرم از همون پولا مجبور شد بده ک خب ما بدهکار میشیم... من خیلی اعصابم خرد شد باشوهرم حرف زدم ک من حساب یه قرون دوهزار کنم ک اونور پول معلوم نشه چیشد. گفت خب بابام ک نمیتونه بده من ازین ب بعد اصلا از حقوقش نمیدم ک کم کم صاف شیم. هرچند همینطوریم ۱سال طول میکشه صاف شه

ولی الان دیدم یه هزار تومنم حقوقش عقب نیفتاده ینی حتی پیش پیش هم داده

باز فردا قراره پول کم بیاد اینجا من زجر بکشم

حالا چیکار کنم؟ هرچقدم میگم میگه باشه و کار خودشو میکنه

الانم گوشیشو دیدم. حالا باز چطور بحثو پیش بکشم اصلا چی بگم ک درست شه. بخدا تو این چند ماه خیلی اذیت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور اذیت شدی؟؟خرجیتون کم میاد؟؟؟

اره

مثلا یهو می‌بینی چقدر بدهی داره و مجبور میشه قرض کنه 

و از کار جدیدش اون قرضو میده‌. اینطور میشه ک ما حتی هزار تونم تو زندگی نمیتونیم جمع کنیم

شرف داره ک از پولی ک دستش امانته بده باباش؟ بعد زن و بچش کمبود داشته باشن؟

حق داری ، نمیگم حق با شما نیست ، اما قبول کن مرد با شرفیه ، خیلیا تو موقعیت های بدتر هم از زن و بچه میزنن میرن خانم بازی، این به پدرش کمک کرده ، در هر حال امیدوارم مشکل مالی هم شما هم پدر شوهر رفع بشه و اوضاع بهتر شه

کاریش نمیشه کرد درسته خیلی سخته درکت میکنم خودتو بزار جای شوهرت توهم نمیتونی

من نمیگم اصلا نده بهش

ولی خب شاید سالها باهم کار کنن اینطوری ک این وسط من فقط اذیت میشم

من میگم لااقل نصف حقوقشو بده ۱سومشو بده... نمیدونم ولی یه جوری ننشون بده ک قرار نیس این وسط حق من ضایع شه

به خاطر همین چیزا از کار کردن و بده بستون تو خانواده به شدت باید پرهیز کرد

خب حالا چیکار باید کرد؟ این اتفاق خیلی بزرگیه ک افتاد وسط زندگی ما

منم میخام همین اوایلش جمعش کنم... چیکارکنم

2810