2777
2789
خب ایرانخودرو هم پس ب چشم پیکان باید دید😊🙋‍♂️

من طرفدار ماشین اسپرتم که به 206 بیشتر میاد

روش کار کنی و یه چیز خفن ازش بسازی

به ماشینای سایپا این کارا نمیاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من طرفدار ماشین اسپرتم که به 206 بیشتر میادروش کار کنی و یه چیز خفن ازش بسازیبه ماشینای سایپا این کا ...

پس شما بیزحمت ی گوگل سرچ کن شاهین

میگم طراحیش رو از رو تویتا انجام دادن میگی اسپرت ب ۲۰۶ میاد؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شما بیزحمت ی گوگل سرچ کن شاهینمیگم طراحیش رو از رو تویتا انجام دادن میگی اسپرت ب ۲۰۶ میاد؟

سلیقه ایه دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
🥚

🍌

شاهین ک شبیه موز نیس😂😂

مثلا دیگه😂

شاهین 

یه مقدار بروز تره از نظر ظاهر 

جا دارتره از ۲۰۶ 

بعد با سویچ روشن نمیشه رو دوست دارم با کلیده 

از صندلیاش ک چرمه  و رو دریاشم ک مشکیه خوشم میاد ظاهر بروزتری داره 

مثلا دیگه😂

اها خب از اولش میگفتی مثلا ۲۰۶ بهتره ماهم قبول میکردیم دگ فک کردم واگعی میگی  

۲۰۶ تو شمال مخصوصا با صلوات باید راه بیفتی با ایه الکرسی دنده بدی

خب ایرانخودرو هم پس ب چشم پیکان باید دید😊🙋‍♂️

مثلا فکر کردی عجب چیزی گفتی.پیکان هنوز افتخار خودروسازی ایرانه.زمانی که خیلی کشورا با خر میرفتن اینور و اونور 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
مثلا فکر کردی عجب چیزی گفتی.پیکان هنوز افتخار خودروسازی ایرانه.زمانی که خیلی کشورا با خر میرفتن اینو ...

دقیقا

پیکان درسته قدیمیه ولی پراید در برابرش شوخیه

اگه بخوایم تو زمان خودشون باهم مقایسه کنیم

اها خب از اولش میگفتی مثلا ۲۰۶ بهتره ماهم قبول میکردیم دگ فک کردم واگعی میگی ۲۰۶ تو شمال مخصوصا با ...

اختلاف زیادی باهم ندارن

شاهین چون جدیدتره چندتا امکانات جزئی اضافه کرده

از لحاظ بدنه 206 بهتر و محکمتر نیست؟

کلا ماشینای قدیمی بهتر بودن

مثلا فکر کردی عجب چیزی گفتی.پیکان هنوز افتخار خودروسازی ایرانه.زمانی که خیلی کشورا با خر میرفتن اینو ...

الان جدی گفتید اینو؟؟☹️☹️

خب ی زمانی خودتون داری میگی ک.

ی زمونی بقول شما همون خر رو هم کسی نداشت و خان زاده هاعو ارباب ها داشتن خب ک چی هرجی جلوتر بری علم هم جلوتر میره 

پیکان خوب بود تا زمانی ک پرایدو از کره وارد کردن 

ن اینو حدی نگفتی شما

2810