2777
2789
دقیقاپیکان درسته قدیمیه ولی پراید در برابرش شوخیهاگه بخوایم تو زمان خودشون باهم مقایسه کنیم

همین الانم بخوای مقایسه کنی پیکان سگش شرف داره به پراید.پراید وانت میبینی انگار دمپایی توالت.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
الان جدی گفتید اینو؟؟☹️☹️خب ی زمانی خودتون داری میگی ک.ی زمونی بقول شما همون خر رو هم کسی نداشت و خا ...

جدی گفتم.واقعا پراید رو خود مهندسای کره ای میگن ننگ‌خودرو سازی کره هست بعد شما یقه جر میدید براش همین الان پیکان شرف داره به اون‌اهن قراضه.برو عمو 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلاف زیادی باهم ندارنشاهین چون جدیدتره چندتا امکانات جزئی اضافه کردهاز لحاظ بدنه 206 بهتر و محکمتر ...

ن شاهین تو بدنه هم رست بالاترو داره

الان واقعا دگ ۲۰۶ یا پارس طرفدارای کمتری دارن خب دنا هس تارا هس شاهین هس 

ولی درکل تو صنعت خودرو ایران خیلی ضعیفه

با این همه تفاسیر بهترین ماشین ایران ال نوده 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

جدی گفتم.واقعا پراید رو خود مهندسای کره ای میگن ننگ‌خودرو سازی کره هست بعد شما یقه جر میدید براش همی ...

اگر جدی میگی ک من اصلا حرفی ندارم بخدا

پراید هنوز تو ایرانه مهندسای کره اگ هم جین حرفیو زده باشن هم بخاطر اینه ک هنوز تو ایدان استفاده میشه و باعثو بانیش کره هست

دقیقا چ چیزیش میرزه؟؟؟۴ دنده بودنش صدای زوزه کشیدن دیفرانسیل؟؟نهایت سرعت ۹۰تا؟؟نداشتن فرمون هیدرولیک؟؟بالابر شیشع دستی؟؟؟ دقیقا کدوم مزایارو داره ک پراید نداره؟

دقیقاپیکان درسته قدیمیه ولی پراید در برابرش شوخیهاگه بخوایم تو زمان خودشون باهم مقایسه کنیم

تو زمان خودشم پراید بهتر بود ک😂😂

همین الانم بخوای مقایسه کنی پیکان سگش شرف داره به پراید.پراید وانت میبینی انگار دمپایی توالت.

همین دمپایی توالت کولر داره پیکان وانت نداره

شیشهاش برقیه اون دستیه

۵ دندس اون ۴ دندس

ایربک داره اون نداره

واقعا ملاو امتیازدهی شما چیه؟