2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه اجازه میدی میخام زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 107 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه عوضی به تمام معناستانشالله مستقل بشم حتما میرم

ایشالا زودتر نجات پیداکنی اونم بره پی لیاقتش مرتیکه عوضی

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
انقد بلا سرم اورده ک سکوت کردم و رفتم تو اتاق گریه کردمدیگه حوصله ای واسه بحث کردن ندارم

همین کارارو کردی کار به اینجا رسیده

چرا همون اول که متوجه شدی پدرشو در نیاوردی  عه ....آدم انقد شل و ول اگه به دعا کردن بود الان همه جا گلستان بود یه ذره جنم داشته باش 

آدم تلخی نیستم ولی حرصم گرفت یعنی چی اخع

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
چقدر ریلکس فامیله ما شوهرش بهش فوش داده بود تو آب میوه اش خواب آورد ریخته بود بعد شاه رگشو زده بود ت ...

وااای، چه فامیل خشنی!  داری جدی میگی؟ اهل کجا بود؟ 

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...
همین کارارو کردی کار به اینجا رسیدهچرا همون اول که متوجه شدی پدرشو در نیاوردی عه ....آدم انقد شل و ...

عزیزم هررراهی رفتم

ولی فایده نداشت بدتر شد بهتر نشد

باور کن وقتی کسی ذاتش خرابه هیچی درستش نمیکنه

میدونم چی میگی عزیزمولی بهتر ک شنیدمخیلی قوی تر و سنگ دل تر میشم

من قلبم برات مچاله شد ..امیدوارم به بدترین شکل ممکن هم خودش هم اونی باهاشه تقاص دل شکستت رو پس بدن ..سعی کن زودتر مستقل بشی ..

اگه شرایطش داشتم مجبور نبودم انقد خودمو حقیر کنم

وای دختر هنوز ۲۸سالته‌من فک کردم ۵۰ب بالا هستی چرا خودتو باختی 

نمیتونی جدا شی بیخیالش شو برو باشگاه رژیم بگیر وزن کم کن برو دکتر پوست ومو 

و دوست پسدا کن ببین بعد از یکسال چجور میفته دنبالت  

وااای، چه فامیل خشنی! داری جدی میگی؟ اهل کجا بود؟

بخدا ترک‌ همدان انگار طرف فش ناموس داده خانواده زنرو. بابای خانومه هم تازه فوت شده بوده قشنگ خواب آور و ب خوردش داده کارشو ک تموم کرده لباسشو عوض کرده دوش گرفته در خالی ک خونه کلا خون و.... چند تا قرص انداخته برای خود زنی بعد انقد درد کشیده نتوانسته تحمل کنه زنگ زده ب دختراش 

2810