دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فاقد اهمیت جوابشو نده اینا کارشون مسموم کردن افکار دیگران هستش و لذت میبرن از خراب شدن زندگی بقیه می ...
من سر شیفتمم اصلا به مامایی رضایت ندارم شاید برا شما شاخ غول باشه ولی برا من پر از زحمت و کسافته برا همین دارم پزشکی میخونم نمیدونستم خیلیا آرزویه همین مامایی رو دارن
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
دشویی؟؟؟؟؟اصلا میفهمی در مورد کادر درمان پزشک پرستار بهیار ماما تکنسین اتاق عمل و خدمات ....وز پیچ شده مغزت هر کدوم وظایفی دارند جهت اطلاع یه کم سرچ کن بفهم یاد بگیری خوبه از بیکاریت استفاده ببر
خدمات مثل یه فقیر بدبخت بیکاری مثل تو هستن که به زور بهشون شغل میدن که اونام جای تقدیر هست ازشون چون فضول نیستن و کار خدمات انجام میدن ولی اگه مثل شما فضول باشن اخراج میشن نه کسایه تحصیلکرده مثل پزشک و ماما همه جا براشون کار هست
با اجازت کامپیوتر خوندم ولی تو یه دستشویی شوری برو لیس بزن
مطمعنم که در حد رشته دبیرستانی اگه بوده که هم نیست و هیچ اطلاعاتی نسبت به کادر درمان نداری وقتی با خدمات یکیشون میدونی متاسفم برات که هیچ اطلاعی داری حقته همون شوهر یه بی سواد با یه بد دهن ماشاالله به هم میاین