2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3000 بازدید | 144 پست
ببین ماما چیه الکی زده یه آدم سر تا پا عقده که معلوم نیست کجا بزرگ شده چقدر زدن تو سرش که اومده اینج ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

ببین ماما چیه الکی زده یه آدم سر تا پا عقده که معلوم نیست کجا بزرگ شده چقدر زدن تو سرش که اومده اینج ...

فاقد اهمیت 

جوابشو نده 

اینا کارشون مسموم کردن افکار دیگران هستش و لذت میبرن از خراب شدن زندگی بقیه 

میخواد ماما باشه یا یه بی سواد 

مهم انسانیته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز جان شما مامایی برات عین دکترا میبینی در صورتی که من در کنارش دانشجوی پزشکی دارم میخونم به شغل مامایی ناراضیان بعد شما برا همین شغلمم حسودیم میشه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

وای وای وای وای کاش همینجوری زبون داشتی برا اون شوهرت که فوش اول آخرت رو پیش پسر سیزده ساله آت بهت ن ...

زبونم کوچه بازاریه🤣🤣🤣به زبون خودت حرف زدم که

پس ببین چی هستی 

تو شیفت چایی پخش کردنی برو حواست باشه دسشوییا جا نمونن تمیز با زبون لیسشون بزن وگرنه دم ک ونت اخراج

فاقد اهمیت جوابشو نده اینا کارشون مسموم کردن افکار دیگران هستش و لذت میبرن از خراب شدن زندگی بقیه می ...

من سر شیفتمم اصلا به مامایی رضایت ندارم شاید برا شما شاخ غول باشه ولی برا من پر از زحمت و کسافته برا همین دارم پزشکی میخونم نمی‌دونستم خیلیا آرزویه همین مامایی رو دارن

فاقد اهمیت جوابشو نده اینا کارشون مسموم کردن افکار دیگران هستش و لذت میبرن از خراب شدن زندگی بقیه می ...

عقده ایه این بیوفته تو زندگیه یکی بدبخته طرف 

احترام هر کس دست خودشه و منم طبق صحبتاش جوابشو دادم

زبونم کوچه بازاریه🤣🤣🤣به زبون خودت حرف زدم کهپس ببین چی هستی تو شیفت چایی پخش کردنی برو حواست باشه ...

مشخصه سیکل هم نداری ماما و اخراج!!!!!!,یه کم مطالعه کن ماما براش همه جا کار هست و هر چی هم باشه بهتر از بیکاریه مثل شغل شریف شما بیکار و فضول

دشوییا مونده بدو بدو

دشویی؟؟؟؟؟اصلا میفهمی در مورد کادر درمان پزشک پرستار بهیار ماما تکنسین اتاق عمل و خدمات ....وز پیچ شده مغزت هر کدوم وظایفی دارند جهت اطلاع یه کم سرچ کن بفهم یاد بگیری خوبه از بیکاریت استفاده ببر

مگه خدمات اخراج نمیشن گ ا گول برو

خدمات مثل یه فقیر بدبخت بیکاری مثل تو هستن که به زور بهشون شغل میدن که اونام جای تقدیر هست ازشون چون فضول نیستن و کار خدمات انجام میدن ولی اگه مثل شما فضول باشن اخراج میشن نه کسایه تحصیلکرده مثل پزشک و ماما همه جا براشون کار هست 

با اجازت کامپیوتر خوندم ولی تو یه دستشویی شوری برو لیس بزن

مطمعنم که در حد رشته دبیرستانی اگه بوده که هم نیست و هیچ اطلاعاتی نسبت به کادر درمان نداری وقتی با خدمات یکیشون می‌دونی متاسفم برات که هیچ اطلاعی داری حقته همون شوهر یه بی سواد با یه بد دهن ماشاالله به هم میاین

2810