2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه روز رانندگی اومد خونه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3085 بازدید | 144 پست
چون داری ته دلشو خالی میکنی با حرفت حالا چون جوابی نداشتی ناراحت شدی

تو وکیل مدافع بقیه یا فضولی بعدم از قدیم گفتن حرف رو بنداز وسط صاحبش بر میدارم مشخصه تو هم بهت خیانت شده که شدی صاحب حرفی که من زدم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو وکیل مدافع بقیه یا فضولی بعدم از قدیم گفتن حرف رو بنداز وسط صاحبش بر میدارم مشخصه تو هم بهت خیانت ...

اتفاقا گوش شیطون کر خداروشکر نشده بهم دوما وقتی منطق نداری خودتو به درو دیوار میزنی وگرنه من که چیزی نگفتم که خودتو داری خفه میکنی سوما خدا عقلو داده اول فکر کنی بعد دهنتو باز کنی 

اتفاقا گوش شیطون کر خداروشکر نشده بهم دوما وقتی منطق نداری خودتو به درو دیوار میزنی وگرنه من که چیزی ...

متوجه حرفات اصلا نشدم یه دور مرور کن ببین چی میگی بچه آیی چیزی هستی

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

اتفاقا گوش شیطون کر خداروشکر نشده بهم دوما وقتی منطق نداری خودتو به درو دیوار میزنی وگرنه من که چیزی ...

مشخصه جانم که تو با فوشا و توهین آیی که همسرت بهت می‌کنه و با بی احترامی هایی که ازش دیدی خوشبختی ماشاالله ....تو منطق داری کسی که منطق حالیشه برا خودش ارزش قاعل میشه نمیزاره همسرش بی احترامی و فحاشی بهش کنه مشخصه حق با همسرت بوده وقتی توی کار بقیه فضولی میکنی حقته چنان رفتاری رو هم از شوهرت ببینی

مشخصه جانم که تو با فوشا و توهین آیی که همسرت بهت می‌کنه و با بی احترامی هایی که ازش دیدی خوشبختی ما ...

خانم ماما بی منطق دنبال چی هستی تو زندگی بقیه 

چی رو داری شخم میزنی 

چون یکی خیانت کرده دلیل نمیشه بقیه خیانت کنن 

شما حرف نزنی کسی بهت نمیگه لال 

یه کم شعور داشته باش و توهین نکن به کسی 

جواب تو نمیدم چون بحث کردن با یه آدم احمق بی فایده ست 

خانم ماما بی منطق دنبال چی هستی تو زندگی بقیه چی رو داری شخم میزنی چون یکی خیانت کرده دلیل نمیشه بقی ...

از اول کسی با تو حرفی نداشت مثل قاشق نشسته نپر تو کامنت کسی دیگه یادبگیرد فضولی نکنی تا بهت بی احترامی هم نشه

مشخصه جانم که تو با فوشا و توهین آیی که همسرت بهت می‌کنه و با بی احترامی هایی که ازش دیدی خوشبختی ما ...

چققققددددرررر ععععقققده ای هستی که میری برای خالی کردن خودت تاپیکای دیگران رو فضولی میکنی پسسسس تو فضولللی نه من فکر نکن مدل خودت باهات حرف نمیزنم زبون ندارم بدبخت ندید پدید انقدر زندگیت داغونه که دوست داری زندگیه بقیه رو هم مثل زندگی گوه خودت به گوه بکشی و از این وضعیت لذت ببری واقعا خاککککک من با احمق هایییی مثل تو دهن به دهن نمیشم چون لیاقتتشو نداری  حالا دکمتو بزن یالاااا

خانم ماما بی منطق دنبال چی هستی تو زندگی بقیه چی رو داری شخم میزنی چون یکی خیانت کرده دلیل نمیشه بقی ...

ببین ماما چیه الکی زده یه آدم سر تا پا عقده که معلوم نیست کجا بزرگ شده چقدر زدن تو سرش که اومده اینجا واسه عقده گشایی

چققققددددرررر ععععقققده ای هستی که میری برای خالی کردن خودت تاپیکای دیگران رو فضولی میکنی پسسسس تو ف ...

وای وای وای وای کاش همینجوری زبون داشتی برا اون شوهرت که فوش اول آخرت رو پیش پسر سیزده ساله آت بهت نده عزیزان همیشه این زبون کوچه بازاریت رو به جاش استفاده کن وگرنه برا من خرج می‌کنی هیچ برام اهمیت ندارن من سر شیفتم اومدم دو دقیقه پای سایت اصلاهم حرفایی باد هواست برام مهم نیست ولی این زبونتو ببر برا کسی که میشورت خرج کن نه اونجا ساکت باشی و بیای از نی نی سایت کمک بگیری البته که من حق میدم به اون شوهرت خدا بهش رحم کنه با چه زن سلیطه آیی هم خونه است

از اول کسی با تو حرفی نداشت مثل قاشق نشسته نپر تو کامنت کسی دیگه یادبگیرد فضولی نکنی تا بهت بی احترا ...

به آدم نا محترم احترام گذاشتن اشتباهه 

باید مثل خودت هااار شد و حرف زد

2810