2777
2789
شما فکر کن منو مامانم باهم پالتو خریدیم واسه من کوچیک شد دادم خواهر کوچیکهمامانمم داد به منده ساله د ...

واقعا جنسای قدیم خیلی خوب بودن

مال من مارک منگو بود

بعد الان زارا و منگو میخری انگار بنجل خریدی، حتی ایناهم دیگه مارک حساب نمیشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا جنسای قدیم خیلی خوب بودنمال من مارک منگو بودبعد الان زارا و منگو میخری انگار بنجل خریدی، حتی ا ...

مال منم منگو بود 

چه جالب

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

چه خوب تو هیچ موضوعی حرف مردم برات مهم نیست تو پوشش لباس ازدواج ؟

بله در هیچ موضوعی (البته ن عرف جامعه)نظر مردم مهم نیس،

اینو ب بچه هامم یاد دادم،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بله در هیچ موضوعی (البته ن عرف جامعه)نظر مردم مهم نیس،اینو ب بچه هامم یاد دادم،

من داغون شدم از بس به حرف مردم توجه میکنم یه آقایی بود مغازه داشت تو مسیری که من میرفتم خونه خالم اینقدر بهم نگاه میکرد حالم بد میشد از اون مسیر دیگه نمیرم از مسیر دورتر میرم اعتماد به نفس ندارم اصلا

من داغون شدم از بس به حرف مردم توجه میکنم یه آقایی بود مغازه داشت تو مسیری که من میرفتم خونه خالم ای ...

می‌دونی ب دست آوردن اعتماد ب نفس،یک شبه نیست،

تو باید در خودت ب وجود بیاری،از همین چیزهای کوچک شروع کن،حرف زدن تو جمع می‌تونه برای شروع خوب باشه،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
می‌دونی ب دست آوردن اعتماد ب نفس،یک شبه نیست،تو باید در خودت ب وجود بیاری،از همین چیزهای کوچک شروع ک ...

فردا کنفرانس دارم بیان خوبی دارم فقط می‌دونی چیه فک میکنم آدما منو چیجوری تصور میکنن 

البته ۲۷ سالم شده و ازدواج نکردم هم تاثیر داره روم

فردا کنفرانس دارم بیان خوبی دارم فقط می‌دونی چیه فک میکنم آدما منو چیجوری تصور میکنن البته ۲۷ سالم ش ...

این خیلی خوبه،قبلش دمنوش آرامش بخش بخور و اصلا نترس

برای خودت چند بار جلوی اینه،کنفرلنش بده تا روان بشی،

موفق باشی🌷