2777
2789
عنوان

قبلا هرکسی می‌گفت مسخره اش می‌کردم اما الان

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 37 پست
اره بخدا جدای از اینکه از زندگی ادمو میندازه من آنقدر تو اینستا این دختر پسرا رو دیدم راحتن خودمم ان ...

کاملا موافقم دارن بی بندوباری رواج میدن من خودم اصلا اهل حجاب نیست ولی با بی حیایی و بی بندباری مخالف بودم و هستم و خواهم بود بنیان خانواده هارو داره نابود میکنه به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرهنگ درست استفاده کردن از هر چیزی رو ما ایرونیا به چوخ دادیم که مقصر بیشترش چیزای دیگه اس که اینجا ...

ربطی به ما ایرانی ها نداره کلیپ های بی محتوا و مزخرف خارجی تو اینستا ۱۰۰ برابره کلیپ های ایرانی میان 

یه سریا هم که واقعا سعی میکنن مردم رو اگاه کنن که کمتر وقت شونو تلف کنن از مجازی بیرون بیان همه خارجی هستن صحبت هاشونم خیلی قشنگه این موضوع جهانیه

منم قبول دارم 

حتی همین صفحه های مجازی خیلی از باورها رو نابود می‌کنه یا آدم رو به شک میندازه 

چون تو سن کم تجربه داشتم میگم 

ولی الان عصر تکنولوژی هست و نمیشه گوشی رو کلا کنار گذاشت 

مثلا برادر من الان ۱۵ سالش هست از دو سال پیش می

گفت همه دوستام گوشی دارند من خجالت میکشم گوشی ندارم و بچه ها مسخره ام میکنند 

خب بنظر شما میشه به این بچه گوشی نداد ؟ 

جلوی دوستاش سرخورده میشه 

بنظر من ما باید سواد رسانه ای داشته باشیم البته با مطالعه کردن 

و به بچه هامون نحوه درست استفاده کردن از گوشی رو یاد بدیم اینجوری آسیب کمتری می‌بینند 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

با تمام وجود حرفاتو درک کردم و باهات موافقم 

منو شوهرم یه مدته اینستارو فعلا خذف کردیم خیلی بهتر شده اوضاع زندگی مون چند روز هم به درخواست شوهرم نی نی سایت نیومدم به خیلی از کار هام تونستم رسیدگی کنم 

الانم با تاپیکت به خودم اومدم باید از اینجا خروج بزنم دوباره

اره بخدا جدای از اینکه از زندگی ادمو میندازه من آنقدر تو اینستا این دختر پسرا رو دیدم راحتن خودمم ان ...

همه شو قبول دارم مخصوصا قسمت تیپ و قیافه هارو.. یادش بخیر یه زمانی چندتا خوشگل بیشتر نبودیم تو شهرمون چندوقت پیش تو بازار دقت کردم دیدم دیگه چندتا زشت بیشتر نموندیم