2777
2789
عنوان

قبلا هرکسی می‌گفت مسخره اش می‌کردم اما الان

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 37 پست

کاملا درسته. استفاده ی اشتباه و بدون چهارچوب از این وسایل ارتباطی متاسفانه خییییلییییی نتیجه ی منفی روی همه چیز داره.  مخصوصا مخصوصا بچه های کوچیک تر که بخاطر این چیزا کاملا منحرف شدن!!!!

«فعالیت بیشتر در فضای مجازی شما را تنهاتر خواهد کرد.»

پناه آوردن به مجازی برای فرار از تنهایی اشتباه بزرگیه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شما موافقم، اما فضای مجازی کاملا بد نیست، سواد رسانه‌ای لازمه که هیچ کس جدیش نمیگیره حتی اون مطلب هرچند مختصری ک تو مدارس جدیدا آموزش داده میشه از نظر خانواده ها بی فایده است و بچه ها هم به طبع توجهی بهش ندارن

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱

اره ولی یه سری ها واقعا بلدن چجوری استفاده کنن خودم که نه اصلا ولی دیدم خواهرم اصلا روزی در حد ۲۰ دقیقه شاید بره سمت گوشی برعکس من همش سرش تو درسه میگم چجوری دلت نمی‌خواد بری گوشی میگ مگه چی داره حالا باورت میشه اینا که از فضای مجازی دور هستند ذهنشون در گیر خیلی مسائل بیهوده نمیشه بجای این که وقتشون رو اینجا هدر بدن برای آینده شون وقت میزارن منم باز خدارشکر بهتر شدم تابستون که افتضاح بودم اصلا 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

همسر من ۳۵ سالشه تاحالا گوشی اندورید نداشته نه که سواد نداشته باشه ها ولی اصلا علاقه به گوشی نداره حالا تازه میخواد بخره اونم چون برا کار لازم داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خب خدارو شکر ک ن خودم دارم و نه همسرم

نهایتا هفته ای چند دقیقهدبرم یوتیوب و کلیپ و عکسای خانوادگی رونالدو رو ببینم اینستا ندارم و واقعیتش اصراری هم ندارم ک داشته باشم

همسزم هم نداره

واقعا به چشم تو خانوادم چیزایی ک گفتیو میبینم علاوه بر اون حسرت و تجمل گرایی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

با شما موافقم، اما فضای مجازی کاملا بد نیست، سواد رسانه‌ای لازمه که هیچ کس جدیش نمیگیره حتی اون مطلب ...

دقیقا سواد رسانه ای لازمه 

فقط اون نیست یواش یواش رو تفکراتت رو زندگیت رو شخصیتت رو همه چی تاثیر منفی میذاره

اره بخدا جدای از اینکه از زندگی ادمو میندازه من آنقدر تو اینستا این دختر پسرا رو دیدم راحتن خودمم انگار یکم راحت تر شدم قبلا اصلا روم نمیشد بامردا حرف بزنم الان راحت شده برام اصلا تیپ و قیافه همه عوض شده به نظرم از زمانی که این اپلیکیشنا اومد روابط خیلی راحت شد زمان ما دوست پسر داشتن خیلی بد بود باید یواشکی میشد وگرنه آبروریزی میشد الان خیلی اوکیه به نظرم همش بخاطر این فرهنگسازیه دوستان منو نخورید بخدا محجبه نیستم خیلی هم امروزیم فقط نظرم گفتم

من همیشه گفتم از همه بدترم اینستاگرام هست نه مذهبی ام نه آدم درس نخونده ای هستم ولی دارم آثار منفی ا ...

منم سه سالی میشه اینستا نمیرم قبلا هم فقط میرفتم رمان میخوندم 

من همیشه گفتم از همه بدترم اینستاگرام هست نه مذهبی ام نه آدم درس نخونده ای هستم ولی دارم آثار منفی ا ...

منم اینستا فقط کیدراما دنبال میکنم اصلا پیج های ایرانی مزخرف هست همش حالم خیلی بد میشه  کامنت های بدتر فقط یه چند تا پیج طبیعت دنبال میکنم باز 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

2810