برادرم ۳۰ سالشه نسبت ب دوستاش و فامیلامون ازدواجش دیرشده و باید زودتر ازدواج میکرد..اما ب دلیل شرایط مالی خانوادم و بیماری پدرم تا الان ازدواج نکرده...۶ ماه میشه ب ما گفت که من یه دختری رو توعروسی دوستم دیدم من نظرم همون دخترس....حالا دختره از شهر ما ۳۰۰ کیلومتر دور ترن...هم سن داداشمه...من خانوادم میگم راه دوره نمشناسیمون اما برادرم داد بیداد کرد و گفت اول بریم طرف رو ببیند حرف بزنیم پسند نشد میریم یه جا دیگه....داداشم تا حالا براش خواستگاری نرفتم فکر میکنه اگه یکی بهش جواب منفی داد یعنی این مشکل داشته و خلاصه اعتماد ب نفسش تو این مورد خیلی کمه.....حالا ما دیشب رفتم دختره رو دیدم خوب بود خانوادش خودش اوکی بود...اما یه چیز فکرمو مشغول کرده چرا وقتی چایی آوردم قندون خالی گذاشت جلو منو مادرم...و اینکه شکلات آورده بودن ما یه دونه شکلات برداشتیم باقی شو برد تو آشپزخونه ب بچه کوچیک من نداد......دلیل این کارش چیه؟؟؟یعنی ناراضیه و ب خانوادش نگفته؟؟؟اخه خانوادش از ما خوششون اومده بود و تنها حرفشون این بود اعتیاد خط قرمزشونه...دلیل رفتار دخترخانم چی بود ب نظرتون...؟؟؟متشکر که وقت گذاشتی خوندی لطفا نظرتوبگو
اسی جان حق داشتی ذهنتو درگیر کنه بالاخره صحبت یه عمر زندگیه ولی تاپیک زدنت اشتباه بود چون هرکسی یه چیزی میگه و ممکنه شمارو بیشتر بدبین کنن مطمن باش با چندبار دیگه رفت و آمد کردن همه چی کاملا برات مشخص میشه ...پیشاپیش مبارکه امیدوارم مشکلی برای داداشتون پیش نیاد و الان که کسیو پسندیده خوشبخت بشن❤
تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قندون چه ربطی به استرس داره؟ شما قبل اینکه مهمون بیاد خونتون قندون هاتونو پر نمیکنین؟ اصلا اصولش اینه قندونپر شده رومیز باشه مگه مسجده که قند بگیرن فلان
دختر ۳۰ ساله که بچه نیست اما مادرش باید حواسش میبود...مامان من هنوزم تاکیدش روقندون پر وسینی خشکه ..هنوزم بعد ۱۳سال که ازدواج کردم میگه یه سینی چای تمیز بریز بیار...بازم برید وعجله نکنید بیشتر اشنابشید..
داداشت عاشق چیش شده مگه باهاش برخوردی داشته؟؟عاشق فهم وکمالاتش شده؟؟مگه میشه ادم توعروسی یکیوببینه برایه عمرزندگی بگیرتش اونم بدون شناخت،؟اخه مگه با دوسری چای اوردن وحرف زدن شناخت پیدامیشه؟تاکسی توشرایط قرار نگیره مگه خودشو لومیده؟؟من فکرمیکنم دختره کم عقله دقیقا رفتارجاریموداشت که قرصی ومعتادازآب درومداون همه عجله کردن واسه ازدواج بی دلیل نبود