2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 23024 بازدید | 218 پست
موافقم توی خواستگاری باید به کوچیک ترین حرفا و رفتارا توجه کرد مخصوصا سنتی

اره دیگه

الان جبهه گرفتن که اره هول شده فلانه،اگر این مهمونی و افرادِ داخل مجلس برای عروس خانم و خانواده اش مهم بودن حداقل قبل از اومدنشون ۲_۳ تا قندون پر اماده میکردن،حتی شده نداشته باشن و قرض کنن از همسایه.

شب حساسیه شب خاستگاری،قراره صلیقتو نشون بدی شخصیت خودتو خانوادتو نشون بدی،اگر براشون مهم بود اینارو رعایت میکردن

بعدا هم ازین خبراس

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اره دیگهالان جبهه گرفتن که اره هول شده فلانه،اگر این مهمونی و افرادِ داخل مجلس برای عروس خانم و خانو ...

والا 

شاید واقعا خسیس بودن و ارزشی برای دخترشون قائل نبودن 

احتمالش هست دیگه هر چند کم 

متاسفانه چیزی که من توی نی نی سایت زیاد دیدم اینه علاقه شدید به ازدواج دارن 

براشون هم مهم نیست قبلش سخت بگیرن 🫠 

همینه که اکثر ازدواجا نتیجش طلاقه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی کلا خواهرشوهر گری نکن

چون بعد از عقد برادرت قید شما و خانواده اش را می زنه میره سمت خانواده ی همسرش

ارث تون را می خوبه یک آب هم روش

اصلا هم براش مهم نیست همسر و خانواده ی همسر شما به شما احترام میزارن یا نه

بعد خودت دلت می شکنه

چرا تو این سایت اگه استارتر نقش خواهر شوهرو داشته باشه همه جلوش گارد میگیرن؟اسی من باهات موافقم و به ...

دقیقاً بارها خواستم درمورد خواستگاری اینجا تاپیک بزنم از خانمایی که تحربه داشتن نظر بپرسم ولی همین رفتارارو دیدم پشیمون شدم.تا میگی خانواده دامادم بهت حمله میکنن یه عده

من آدمی هستم ک ب شدت رو خودم تسلط دارم هیچ جا کم نمیارم اما هربار برام خواستگار بیاد چون چشم همه زوم رو من حتی قدرت تکلمم از دست میدم تو دستام انگار زلزلس بنده خدا رو انقد زیر ذره‌بین نبرید

ببین عزیزدلم شما خودتونو بزارین جای اسی نمیزاری هم بزار جای آدم عادی همه ما اگر دستمون خالی باشه در ...

والا همیشه خانواده دختر پذیرایی میکنن

خواستگارای من حتی یه جعبه شکلات هم دستشون نمی گیرن

حالا نمیدونم اسی شیرینی برده یا نه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
والا شاید واقعا خسیس بودن و ارزشی برای دخترشون قائل نبودن احتمالش هست دیگه هر چند کم متاسفانه چیزی ک ...

اره دقیقا

اینجا فقط میگن دختره رو بگیر و خواهر شوهر بازی در نیار فلان نکن،نمیذارن طرف با چشم باز تصمیم بگیره از رو معده حرف میزنن عاقلانه نظر نمیدن.

همون قندون خالی با ۱۰ دونه قند خیلی چیزا رو نشون میده.به قول شما یا خسیسن،یا مهمون براشون اهمیتی نداره،یا خانواده شوهرو هیچی حساب نمیکنن و رو نمیدن و.....

اینا بعدا برای همین دختر هم مشکلاتی به وجود میاره

ازدواجی که قبلش حتی نشه تلفنی حرف زد به هیچ دردی نمیخوره 😐

اخه هنوز داداشش با دختر حتی حرف هم نزدن

برای همین قبول نکردن شماره تلفن بدن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
اره دقیقااینجا فقط میگن دختره رو بگیر و خواهر شوهر بازی در نیار فلان نکن،نمیذارن طرف با چشم باز تصمی ...

دقیقا دیگه چه مناسبتی مهم تر از خواستگاری

باید ۱۰۰ درصد خودتو بذاری

قندون تقریبا خالی دیگه ربطی یه استرس نداره

اخه هنوز داداشش با دختر حتی حرف هم نزدنبرای همین قبول نکردن شماره تلفن بدن

خب از کجا باید حرف بزنه وقتی شمارش هم نداره 😐 ما هم فامیل روستایی داریم اما دیگه جوری نیستن اجازه ندن دختر بالغ ۳۰ ساله با خواستگارش تلفنی حرف نزنه 

خب از کجا باید حرف بزنه وقتی شمارش هم نداره 😐 ما هم فامیل روستایی داریم اما دیگه جوری نیستن اجازه ن ...

نه ببین اصول اولیه خواستگاری سنتی اینجوریه چندین جلسه اول پسر میارن خونه دختر باهم حرف میزنن اگر به توافق رسیدن و از هم خوششون اومد شماره همو‌ میگیرن

دقیقا دیگه چه مناسبتی مهم تر از خواستگاریباید ۱۰۰ درصد خودتو بذاریقندون تقریبا خالی دیگه ربطی یه است ...

شب خاستگاری ، رفتارای شب خاستگاری و مدیریتش همه شخصیتِ طرف رو نشون میده و همونجا میتونی بفهمی طرف چکاره اس

مثلا اینکه داماد شب خاستگاری چه مدل شیرینی و چه جور گلی ببره نشون میده طرف خسیس هست یا دستو دلباز،اینکه عروس چحوری پذیرایی کنه و چه رفتاری با مهمونا داشته باشه نشون میده عروس چه اخلاقیاتی داره.

در کل ایشالا که واقعا خوب باشن و ازدواجشون سر بگیره ولی اینکه بی دلیل به اسی پریدن من تو کتم نرفت در صورتیکه حق داشت

2810