برادرم ۳۰ سالشه نسبت ب دوستاش و فامیلامون ازدواجش دیرشده و باید زودتر ازدواج میکرد..اما ب دلیل شرایط مالی خانوادم و بیماری پدرم تا الان ازدواج نکرده...۶ ماه میشه ب ما گفت که من یه دختری رو توعروسی دوستم دیدم من نظرم همون دخترس....حالا دختره از شهر ما ۳۰۰ کیلومتر دور ترن...هم سن داداشمه...من خانوادم میگم راه دوره نمشناسیمون اما برادرم داد بیداد کرد و گفت اول بریم طرف رو ببیند حرف بزنیم پسند نشد میریم یه جا دیگه....داداشم تا حالا براش خواستگاری نرفتم فکر میکنه اگه یکی بهش جواب منفی داد یعنی این مشکل داشته و خلاصه اعتماد ب نفسش تو این مورد خیلی کمه.....حالا ما دیشب رفتم دختره رو دیدم خوب بود خانوادش خودش اوکی بود...اما یه چیز فکرمو مشغول کرده چرا وقتی چایی آوردم قندون خالی گذاشت جلو منو مادرم...و اینکه شکلات آورده بودن ما یه دونه شکلات برداشتیم باقی شو برد تو آشپزخونه ب بچه کوچیک من نداد......دلیل این کارش چیه؟؟؟یعنی ناراضیه و ب خانوادش نگفته؟؟؟اخه خانوادش از ما خوششون اومده بود و تنها حرفشون این بود اعتیاد خط قرمزشونه...دلیل رفتار دخترخانم چی بود ب نظرتون...؟؟؟متشکر که وقت گذاشتی خوندی لطفا نظرتوبگو
موافقم توی خواستگاری باید به کوچیک ترین حرفا و رفتارا توجه کرد مخصوصا سنتی
اره دیگه
الان جبهه گرفتن که اره هول شده فلانه،اگر این مهمونی و افرادِ داخل مجلس برای عروس خانم و خانواده اش مهم بودن حداقل قبل از اومدنشون ۲_۳ تا قندون پر اماده میکردن،حتی شده نداشته باشن و قرض کنن از همسایه.
شب حساسیه شب خاستگاری،قراره صلیقتو نشون بدی شخصیت خودتو خانوادتو نشون بدی،اگر براشون مهم بود اینارو رعایت میکردن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا تو این سایت اگه استارتر نقش خواهر شوهرو داشته باشه همه جلوش گارد میگیرن؟اسی من باهات موافقم و به ...
دقیقاً بارها خواستم درمورد خواستگاری اینجا تاپیک بزنم از خانمایی که تحربه داشتن نظر بپرسم ولی همین رفتارارو دیدم پشیمون شدم.تا میگی خانواده دامادم بهت حمله میکنن یه عده
من آدمی هستم ک ب شدت رو خودم تسلط دارم هیچ جا کم نمیارم اما هربار برام خواستگار بیاد چون چشم همه زوم رو من حتی قدرت تکلمم از دست میدم تو دستام انگار زلزلس بنده خدا رو انقد زیر ذرهبین نبرید
والا شاید واقعا خسیس بودن و ارزشی برای دخترشون قائل نبودن احتمالش هست دیگه هر چند کم متاسفانه چیزی ک ...
اره دقیقا
اینجا فقط میگن دختره رو بگیر و خواهر شوهر بازی در نیار فلان نکن،نمیذارن طرف با چشم باز تصمیم بگیره از رو معده حرف میزنن عاقلانه نظر نمیدن.
همون قندون خالی با ۱۰ دونه قند خیلی چیزا رو نشون میده.به قول شما یا خسیسن،یا مهمون براشون اهمیتی نداره،یا خانواده شوهرو هیچی حساب نمیکنن و رو نمیدن و.....
دقیقا دیگه چه مناسبتی مهم تر از خواستگاریباید ۱۰۰ درصد خودتو بذاریقندون تقریبا خالی دیگه ربطی یه است ...
شب خاستگاری ، رفتارای شب خاستگاری و مدیریتش همه شخصیتِ طرف رو نشون میده و همونجا میتونی بفهمی طرف چکاره اس
مثلا اینکه داماد شب خاستگاری چه مدل شیرینی و چه جور گلی ببره نشون میده طرف خسیس هست یا دستو دلباز،اینکه عروس چحوری پذیرایی کنه و چه رفتاری با مهمونا داشته باشه نشون میده عروس چه اخلاقیاتی داره.
در کل ایشالا که واقعا خوب باشن و ازدواجشون سر بگیره ولی اینکه بی دلیل به اسی پریدن من تو کتم نرفت در صورتیکه حق داشت