2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 14273 بازدید | 194 پست
قندون چه ربطی به استرس داره؟ شما قبل اینکه مهمون بیاد خونتون‌ قندون هاتونو‌ پر نمیکنین؟ اصلا اصولش ا ...

من فکرمیکنم کم عقله اگه مشکل نداشت فامیلای خودش میگرفتنش تابه این سن نمیموند مگه درس خونده باشه خودس ازدواج نکرده..دختر یادرس میخونه یاازدواج میکنه

والا یکی از اقوام ما اومده بودن خونمون من واقعا حواسم نبود ب بچه ش تعارف کنم خب تعدادشون زیاد بود یادم رفت .خانم رفت تو قیافه اخه پیش میاد ادم  فراموش کنه یا چون خواهر زاده ها خودم اهل شکلات نیستن حواسش نباشه فک کنه بجه ها نمیخورن چقدر بعضیا سخت میگیرن چ برسه اون بنده خدا خاستگاریش بوده هول کرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بحث ناراحتی اسی نیس بحث این چرا اینکار کرده میخواسته چیزی بفهمونه ؟

من مهمونی عادیم برم قندون خالی بزارن جلوم حس میکنم صابخونه خوشش نمیاد از من و از عمد اسن کار میکنه 

ولی با یبار قضاوت نکنید چند دفعه برید و بیاید اگر تکرار شد دیگه اون موقع 

بله تک دختره اما۳۰ سالشع...بسیار براش خواستگار رفته پس دفعه اولش نبوده که استرس بگیره

اون وقت از کجا میدونی خواستگار زیاد داشته 

شاید نداشته که احتمالش خیلی زیاده

درباره ی قند شاید قندشون تموم شده بوده یا اینکه فرهنگشون اینطوری نیست که حتما قندون باید پرباشه یعنی یه جورایی مهمون یا غیر مهمون واسشون فرقی نداره درباره شکلات هم آداب مهمون داری بلد نیستن احتمالا خیلی اهل رفت وآمد و معاشرت نیستن احتمال میدم وضع زندگیشون خیلی خوب نیست  اختلاف فرهنگی و طبقاتی دارید

نگران سن داداشتون هم نباشید اصلا عجله نکنید حرف یه عمر زندگیه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

واقعا نی نی سایت جای بدی برای نظرخواهی هست

چرا این خانواده آداب معاشرت بلد نبودند؟ حدااقل از روز قبلش تدارک مراسم رو می بینند 

اصلا قضیه استرس یا نداشتن قند تو خونه رو نمی پذیرم

حتما حتما بیشتر رفت و آمد کنید و گوش به حرفهای نوجوانهای اینجا ندید

اگر دختر آداب معاشرت بلد نباشه خواه ناخواه بعدها پاتون از خانه برادرتون بریده میشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

این دختر و خانواده ش اداب پذیرایی و مهمان داری بلد نیستن یعنی بلدن اما شعورشو ندارن همین رفتارای کوچیک تو اشنایی و قبل ازدواج مهمن بابد بهشون توجه کنین 

دختر بلد نیست مادرشم هم بلد نیست قبلش بهش بگه یا یادش بده؟ 

احتمالا از همون اول میخوان روی خودشونو نشون بدن 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

عزیزم شما گناهی نداری 

پروسه ازدواج خیلی سخته 

باید یکنفر رو که با فرهنگ دیگه ای بزرگ شده ببینی بپسندی وارد خونواده ت کنی و دعا دعا کنی که عقاید تون باهم یکی باشه و باهم کنار بیاید 

اخه ازدواج فقط دونفر بهم نمیپیوندند بلکه دوتا خانواده بهم پیوند میخورن 

حق داری ریز بین باشی 

ولی خب به احتمال زیاد عروس خانوم استرس داشته 

یاد مراسم خاستگاری خواهرم افتادم

موقع چای بردن خواهرم به حدی استرس داشت که دست و پاش میلرزید 😅

به من گفت تو چای میبری گفتم باشه عزیزم

خواهرم نشست و من پزیرایی کردم 

خانواده داماد نگران شدن گفتن نکنه عروس قصد بی احترامی داشته یا آداب معاشرت بلد نیست 

گرچه این وصلت به دلایلی صورت نگرفت 

ولی این خاطره هیچ وقت فراموشمون نمیشه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

به خدا یه سریاتون انگار از عصر قر قره میرزا سفر در زمان داشتین به الان 

اینقدر افکارستون سمی درباره سن ازدواج و ....

برا امشبم دیگه بسه والاع ....

شبتون بخیر 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا اینکه به بچه شکلات تعارف نکرده واقعا ممکنه هول کردن حواسشون نبوده ولی اینکه بردن گزاشتن تو اشپزخونه یه حرفی

واینکه قندون کم قند جلوشون گزاشتن دلیل بر هول شدن نیست دیگه خدایی ،ادم قبل اینکه یه مهمون خودمونی بیاد قندونا رو پر میکنه چه برسه به خواستگار

🥰
2810