2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا اینجا مشکل دارن عزیزم

الآن تو یه تاپیک دیگه بین n تا پیام یارو رفته پیام منو پیدا کرده که تخریبم کنه!

چرا چون توی یه تاپیک دیگه ای چند روز پیش محترمانه نظرم باهاش مخالف بود😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من طرفداری نمیکنم ولی دافعه ای هم نسبت بهشون ندارم. به نظرم بد نیست هم بشه با هم تعامل کرد، هم اینکه آقایون اینجا با بعضی مسائل و دغدغه ی خانوما آشنا بشن، شاید حتی یه چیز کوچیک یاد بگیرن‌. البته حساب مرد هول و سبک جداست‌.

مرد اگه مرد باشه دنبال یه لقمه نون و دنبال کسب کار هس، تو سایت زنانه که از بارداری گرفته تا مشکلات با شوهر و خانواده شوهر چیکار میکنه، اصلا وقت نداره تو این زمانه گرونی بیاد سایت زنانه پس حتما هدفش یه چی دیگه هس، چقد خانمای عزیز تاپیک اختلاف با شوهر زدن و بعد پشت سرش تاپیک زدن که بی‌شعور های هول، قرار نیس که با شوهرم مشکل دارم به پیشنهاد دوستی شما پاسخ بدم، احمقها کمین میکنن تا کسی در مورد طلاق حرف زد سریع میرن خصوصی پیشنهاد دوستی میدن، اونا مرد نیستن، هول زن نما هستن 

کاش روزی بیاد بفهمید تو مجازی هویت افراد از جمله هویت جنسیتی‌شون مشخص نیست و نباید از کاربر مجازی شخصیت سازی کنید. بلکه نظرات م محتوایی که نشر می‌ده باید ملاک سنجش باشه!

همین جهل باعث شده که طرف با زدن تیک زن تو این سایت هر محتوای لجن‌باری نشر بده و کسی کارش نداشته باشه !  طرف روزی هزار بار پست جنسی بی‌شرمانه بگداره و انگار نه انگار! تازه ازش استقبال هم بشه و مثلاً من که جنسیتم رو زدم مرد اگر بهش تذکر بدم بیان بگن به تو ربطی نداره،  برو گمشو بیرون  از سایت زنونه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.