2777
2789
عنوان

برا داداشم رفتیم خواستگاری اما

| مشاهده متن کامل بحث + 25278 بازدید | 218 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه شیر خوره رو بزارم خونه !!!!!!

با این اوصاف شاید فکر کرده به بچه شکلات نمیدین 

بچه من 13 ماهشه میترسم بدم دستش 

البته که این رفتار یا از خساست ناشی میشه یا از استرس 

به هر حال تو دخالت نکن بذار داداشت هر کاری دوست داره خودش بکنه اینجوری آرامش خودت بیشتره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بچه شیر خوره رو بزارم خونه !!!!!!

استاتر به نظرم خودت از دختر بپرس راضی هستی 

بهش بگو اگه مشکلی داری دوستانه بهم بگو قطعا منم خوشبختی برادرم رو میخوام و اگه تو ناراضی باشی نمیشه که 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

دیگه اینقدرم ریز شدن درست نیست

آدم شب خواستگاری اینقدر هول میشه که اصلا نمی‌دونه داره چیکار می کنه

مهم برادرت و دختره هستن

حتما قبل از ازدواج چندین جلسه مشاوره بفرستین شون

حتما حتما حتما 

استرس داشتههه

هول شده 

دوتا شکلات این حرفا رو نداره 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

ممنون از همه اونایی که با منطق نظرشونو گفتن....بعضیا گفتن تو حساسی .وای چه خواهرشوهر بدی.بعضیا گفتن بچه رو نباید میبردی.بعضیا گفتن هول شده طرف.....خواستگاری رفتن برا شناخت از طرفه باید حساس بود.من هنوز خواهرشوهر اون دختر نشدم حق دارم رفتارشو زیرنظر بگیرم داداشم مارو برده که نظر بدیم ببینیم...بچم دوسالشه باید همراهم میبود حتی با پدرش واینمیسته..از چن ساعت قبل خبر داشتن که ما میخواییم بریم نباید مادر یا خود دختر چک میکرد قندون رو...نداشتن میرفت میخرید الان من فکر میکنم یا خسیسن یا ما براشون اهمیت نداشتیم یا کلن به این چیزا توجه نمیکنن...خلاصه که وقتی میخوایید نظر بدین فکر کنید رو اسم مادر شوهر خواهر گارد نگیرید...چه بسیار عروسا دیدم تا قبل عقد خوب ساکت آروم باحیا و بساز خودشو نشون داد تازه بعد عقد رسمی زبوناشون درمیاد روی اصلی رو نشون میدن...خوبی دو طرفه ست هم عروس باید خوب باشه رفتارش با خانواده داماد هم خانواده داماد با عروس..امیدوارم تو زندگیای خودتونم همیشه حرف حق رو بزنید و گارد الکی رو مادر شوهر عروس خواهرشوهر جاری نگیرید....ممنون🌻