2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی آس و پاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 100 پست
اولا کور خودتی بعدم فکر کردی با کی طرفی !!دقیقا تو تاپیکت نوشتی طلاهای نامزدیم بعد الان میگی طلای خو ...

دارم میگم آینده نگری کردم اگه میگفتم طلا هایی کع قرار برام بگیرن درست راهنمایی نمیکردن میگفتن اول بزار برات بگیرن بعد بیا بگو اونجام منظورم طلا های نامزدیم با طلا های خودم بود نه فقط طلای خودم 

ببین چه قدر وجود جنمش بالاس خاطرتو میخاد اومد خاستگاریت به نظرم گوش به حرفای اینا نده باهاش زندگی کن ...

قبول اما بدون هیچی ام سخت مخصوصا با اوضاع الان من یه برنامه های دیگه ای داشتم میخواستم از روز اول سر خونه خودم باشم نه آواره خونه اجاره ای

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول اما بدون هیچی ام سخت مخصوصا با اوضاع الان من یه برنامه های دیگه ای داشتم میخواستم از روز اول سر ...

اصن هرچیم باشه همین الان تو خودت برو نگا کن هزارتا تایپیک هست راجب خیانت طرف اونم میتونست بگه اره میرم جونیمو میکنم چه نیازی هست به خودم سخت بگیرم پس مطمُن باش میخادت

این ازدواج تهش عاقبت به خیر نمیشه هر چه زود تر جدا شو . به حرف منطقت گوش بده نه احساست . کسی که از ا ...

چی بگم شاکی ام بخدا فک میکردم اول زندگی با کمک بابام و فروش ماشین اون خونه دار میشیم الان فهمیدم آقا ماشین ندار 

قبول اما بدون هیچی ام سخت مخصوصا با اوضاع الان من یه برنامه های دیگه ای داشتم میخواستم از روز اول سر ...

من پسر عموم تو سن کم هیچی نداشت ازدواج کرد ۱۸ سالش بود همه زدن تو سرش گفتن خاک بر سرت تو هیجی نمیفهمی ولی الان هم وعض زندگیش از همه بهتر شده هم کسی باورش نمیشد زندگیشون دوم داشته باشه

اصن هرچیم باشه همین الان تو خودت برو نگا کن هزارتا تایپیک هست راجب خیانت طرف اونم میتونست بگه اره می ...

ممنون از حرفاتون اره همه میگن قدرش بدون تو این شرایط بد هر کسی برای ازدواج پا پیش نمیزار مگه ایکنه خیلی عاشق باشه

ممنون از حرفاتون اره همه میگن قدرش بدون تو این شرایط بد هر کسی برای ازدواج پا پیش نمیزار مگه ایکنه خ ...

ببین وجود میخاد کسی ازدواج کنه این یک دو اینکه همجنسای من تن به همچین کاری نمیدن اینو تو نمیدونی منی که از جنسشونم میفهمم نمیخام دخالتم کنما جسارت نشه ولی خب اگه از دستش بدی بدجور پشیمون میشی 

ببین وجود میخاد کسی ازدواج کنه این یک دو اینکه همجنسای من تن به همچین کاری نمیدن اینو تو نمیدونی منی ...

درک میکنم من خودم کارمند بودم میدونم ۰قدر زمدگی سخت شده با حقوق پایین و تورم بالا برای همین تا حدودی درکش میگنم 

درک میکنم من خودم کارمند بودم میدونم ۰قدر زمدگی سخت شده با حقوق پایین و تورم بالا برای همین تا حدودی ...

تا حدودی چیه بچسب به زندگیت بهچسب به مردت بهت قول میدم یه روز میگی خدایا شکرت که همچین مردی گزاشتی سر راهم 

الان ۸۰۰ با توجه به تورم سال جدید ۱تومن و ما دوتامون چون زیر ۲۵ هستیم وام بیشتر میگیرم

عزیزم خواهشا الکی دروغ نگو 

دختر عمم یکماه پیش ثبت نام کرد ۳۵۰تومن ریختن براش

شما چجوری میگی ۸۰۰تومنه؟!

متاهل🩷🍃