2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی آس و پاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 100 پست
عزیزم عروسی تو وقتی بری سر خونه زندگیت شروع میشه یه مراسم عروسی یا عزا شد پول نداشته باشی یه مانتو ی ...

اخه من خودم کارمندم میگم این چیزا تو دل خودم نمیزارم اما نه اینکه اون دیگه صفر باشه 

واقعا نمیفهمم مرد وقتی در همین حد نداره که یه انگشتر بخره چرا اصلا به ازدواج فکر میکنه؟و شمایی که دی ...

اخه از اول اینجوری نبود اوایل گفت ماشین دار گفت ماهانه حقوقش خوبه و شغلشم خوب بود اما بعد نامزدی شروع کرد به ندارم و نیست منم فک نمیکردم خانوادش هیچ حمایتی نداشته باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما داری الکی امید میدی کسی که صفر باشه توی موقعیت کنونی بتونه به همه چی برسه مگر اینکه ماهی حداقل ۲ ...

والا ما ماشین سنگین داشتیم ماهی ۱۵۰میلیون در آمد داشتیم دو ساله خونه دار نشدیم !حالا مگر شهرستان کوچیک باشی که بشه خرید 

شما داری الکی امید میدی کسی که صفر باشه توی موقعیت کنونی بتونه به همه چی برسه مگر اینکه ماهی حداقل ۲ ...

نه گلم واقعا الکی نیست

اونایی که منو میشناسن میدونن اهل اغراق کردن نیستم

حقوق همسرمم خداروشکر کافیه میرسونه

نکته مهم تر اینکه ما خونه ای که خریدیم شهرستانه ینی تهران نیست که بگم ارع ما ۵تومن دادیم اینجا خونه خریدیم نه 

من حتی مراسم عقدم نگرفتم همش پس انداز کردیم

فقط برای شب یلدا پارسال یه مراسم خیلی کوچیک تو خونه گرفتیم که کلا ۱۰تومن خرج کردیم ۲۰تومن جمع شد

کلی دارم به این خانوم میگم بهش مثلا دوما فرصت بده ببین حلقتو میخره یا نه اگه دیدی نخرید صدرصد جواب رد بده

دیگه الان ارزون ترین حلقه حدود ۸تومنه که با یکماه کار کردن جور میشه

متاهل🩷🍃
چه بداخلاق خب سوال براشون پیش اومد !!😳چون الان تو این جامعه برای همه عجیبه و غیر ممکن اینکه در عرض ...

نه بد اخلاق نیستم شاید نخوام کسی بدونه شغل همسرم چیه و اینکه درست نیست شما بیای پیاز داغشو زیاد کنی اون جواب کامنتمو با ملایمت داد و مشکلی نداشتن از این بابت

متاهل🩷🍃
شما که تو تاپیک قبلی هات گفتی میخوای طلای نامزدی بفروشید خونه بخری چی شد پس

اینا نقشه آیندم بود که الان متوجه شدم سراب چون آقا نمیتونه یه انگشتر برا من بگیر من خودم پس انداز و طلاهام زیاد بابام هم کمکم میکنه پس همین فکر درمورد آقا داشتم تا اینکه الان فهمیدم ماشین فروخته باباش اینا حامیش نیستن و نمیتونه حتی یه انگشتر ناچیز بگیر 

اخه از اول اینجوری نبود اوایل گفت ماشین دار گفت ماهانه حقوقش خوبه و شغلشم خوب بود اما بعد نامزدی شرو ...

هيچوقت نباید رو حمایت خانواده حساب کرد چون اکثرا کاری نمیکنن مگر خیلی پولدار باشن من که یه قرون خانواده شوهرم کمک نکردن و همش شوهرم برام خرج کرد 

آره به خدا برو نیگاه کن تاپیک های قبلش رو گفته طلاهای نامزدیم رو بفروشیم خونه می خریم اینجا میگه یه ...

من همیشه به همه میگم زیاد به تاپیکا و مسائلی که بیان میشه اهمیت ندید چون اینجا برای پر بازدید شدن تاپیک هاشون هزاران دروغ رو میان تاپیک میزنن

متاهل🩷🍃
هيچوقت نباید رو حمایت خانواده حساب کرد چون اکثرا کاری نمیکنن مگر خیلی پولدار باشن من که یه قرون خانو ...

الان همه همینن خواهر فکر کردی به ما کسی کمک کرد

اینقدر خرج ها گرون شده که طرف بتونه خرج خودش رو بده هنر کرده

انشالله که همیشه در همه مراحل زندگیتون خوش و پر روزی باشید سایه همسرت مستدام

متاهل🩷🍃
نه بد اخلاق نیستم شاید نخوام کسی بدونه شغل همسرم چیه و اینکه درست نیست شما بیای پیاز داغشو زیاد کنی ...

چه پیاز داغی !!گارد گرفتنتون عجیب بود!الانم من آروم انتقاد کردم و شما دعوا داری کلا ...

نه گلم واقعا الکی نیستاونایی که منو میشناسن میدونن اهل اغراق کردن نیستمحقوق همسرمم خداروشکر کافیه می ...

عزیزم این خانم توی تاپیک های قبلش گفته طلاهای نامزدیم رو بفروشیم خونه میخریم اینجا میگه یه انگشترم نخریده 

عزیزم مارو گرفتی تاپیک قبلیت گفتی میتونین با فروش طلا و ماشین خونه ۴میلیاردی بخرین

عزیزم این توضیح دادم اوالا که ما عید عقد میکنیم و گفتن که وام سال جدید ۱ میلیارد بعد از اون من خودم کلی پس انداز و طلا دارم بابام هم برام قرار جهیزیه بگیر و یه هزینه ای کمک کنه یعنی پول جهیزیه روش حساب کرده بودم پس گفتم نامزدم ماشینش که دنا بود میفروشه و خانواده اونم کمک میکنن طلا های زمان نامزدیم هم که فک کردم زیاد برام میگیرن میفروشم اینا ۳.۵ تا ۴ میلیارد میشد خونه میگیرم اما الان فهمیدم همش سراب بود از طرف اون هیچ خبری نیس باباش اینا کمک که نمیکنن هیچ ازش پولم میگیرن 

عزیزم این خانم توی تاپیک های قبلش گفته طلاهای نامزدیم رو بفروشیم خونه میخریم اینجا میگه یه انگشترم ن ...

متوجه شدم بله 

میگم که نمیشه به کسی اعتماد کرد ما فقط بازیچه دسته یسری آدم شدیم که نمیدونیم حتی هدفشون از تاپیک های دروغی چی هست

متاسف شدم ازاینکه بهشون خواستم دلداری بدم ممنونم که گفتی🩷💋

متاهل🩷🍃

وابستگیت عاطفی موندنت تو این رابطه غیر منطقی 

عاقلانه تصمیم بگیر تو این اوضاع مملکت کسی یه شبه پولدار نمیشه مگه رانت و دزدی و حرومخوری میتونی چندین سال صبر کن نمیتونی جدا بشو

2810