2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی آس و پاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 100 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا فک کرده مسخره بازی بهش میگم ما هیچ پشتوانه ای نداریم خودتی و خودم پس با چه فکری وقتی صفر بودی ا ...

عزیزم مارو گرفتی تاپیک قبلیت گفتی میتونین با فروش طلا و ماشین خونه ۴میلیاردی بخرین 

همس میگه خدا بزرگ و درست میشه😑

بهش زمان بده مثلا بگو تا فلان مدت اگه نتونی انگشترو تهیه کنی مجبورم بهم بزنم ببین اگه تااون موقع تلاششو کرد و خرید که بدون واقعا دوست داره و داره تمام تلاششو میکنه اگرم نه که قیدشو بزن الان سبک ترین انگشتر نهایت ۸تومنه که با یکماه کار کردن فکر بکنم بشه خرید

متاهل🩷🍃

چقدر جنم داره؟ چقدر به خودش سختی می‌ده واسه آینده ؟ چند ساعت کار می‌کنه؟ چقدر برای آینده برنامه داره؟ چقدر با همین درآمد کم الانش تلاش می‌کنه تو رو خوشحال کنه؟

الان کم سن و ساله راه زیادی در پیش داره . اگر واقعا با جنم و با غیرت باشه و تو ام قانع و همراهش باشی؛ بعد چند سال سختی آینده رو می‌تونید تغییر بدید. ولی اگه ول معطله و بی مسئولیت همین الان تمومش کن.

به هم بزن چون کسی که از الان این فکرا داره و باهات روراست نیست شک نکن موفق نمیشه زندگیت عزیزم تو زند ...

🥲اخه مشکل از خودم مشکل پسندم بعد کلی خواستگار ایشون انتخاب کردم موردی بیاد که بدلم بشینه خیلی کم میترسم دیگه نتونم ازدواج کنم

🥲اخه مشکل از خودم مشکل پسندم بعد کلی خواستگار ایشون انتخاب کردم موردی بیاد که بدلم بشینه خیلی کم می ...

عزیزم اگه مشکل پسندی ک باید یه موردی انتخاب کنی که از بیشتر لحاظ ها اوکی باشه شما اسیر فقط احساس شدی که این تنها کافی نیست 

عزیز دلم منم شوهرم اولش یه موتور زیر پاش بود هیچی نداشتالان بعد دوسال هم ماشین داره هم خونه میخوام ب ...

جنم دار خدایی اما مشکلم بیخیالی و خوشبینی زیادش الان بعد دوماه باید حداقل پول یه انگشتر جور میکرد من خودم کارمندم پس انداز یک ماهم ۱۲ میلیون تو دوماه میشه ۲۴ اون چطور نتونست جور کنه موندم 

مهمه براتون؟!ایران خودرو کار میکنه مهندسه برق صنعتیه و خرید و فروش ماشین نمیدونم چرا یک سری از آدما ...

شما داری الکی امید میدی کسی که صفر باشه توی موقعیت کنونی بتونه به همه چی برسه مگر اینکه ماهی حداقل ۲۰۰درامدش باشه

مهمه براتون؟!ایران خودرو کار میکنه مهندسه برق صنعتیه و خرید و فروش ماشین نمیدونم چرا یک سری از آدما ...

چه بداخلاق خب سوال براشون پیش اومد !!😳چون الان تو این جامعه برای همه عجیبه و غیر ممکن اینکه در عرض دو سال به همه چیز برسی !!

والله تاپیک قبلش گفته طلاها شو با ماشین بفروشن با وام ازدواج ۴میلیارد میتونن جور کنن خونه بخرنو

خب الانم تاییدش میکنم من از خونه پدریم کلی طلا دارم مسئله الان من طلا خریدن اون بود یعنی میخوام بگم اون صفر چون به من گفته بود ماشینش ۸۰۰ میلیون 

جنم دار خدایی اما مشکلم بیخیالی و خوشبینی زیادش الان بعد دوماه باید حداقل پول یه انگشتر جور میکرد من ...

گلم من واقعا نمیتونم بگم بهم بزن یا باهاش بمون با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت

ولی همسر من برای خریدن نشون خداروشکر یه مقدار پول داشت که کافی بود برای یه حلقه

متاهل🩷🍃
2810