2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی آس و پاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 100 پست

به هم بزن چون کسی که از الان این فکرا داره و باهات روراست نیست شک نکن موفق نمیشه زندگیت 

عزیزم تو زندگی عشق تنها کافی نیست وقتی بری تو زندگی و نیاز هات براورده نشه اسایش قشنگ نداشته باشی پیر میشی عشق میمیره و مجبور به جدایی میشه.. دوس عزیز عشق رو بذار کنار موردی رو انتخاب کن ک هم دوسش داشته باشی و هم دستش به یه زندگی برسه نه ایشون ک ارزش شما رو حلقه بدل میدونه 

عزیز دلم منم شوهرم اولش یه موتور زیر پاش بود هیچی نداشتالان بعد دوسال هم ماشین داره هم خونه میخوام ب ...

قیمت های دوسال پیش بالا مقایسه‌ کنی انگار ۲۰ سال شده .ماهم باهیچی شروع کردیم ولی الا دیگه پشتوانه خانواده ها نباشه نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هم بزن به خدا خیلی مهمه از الان اینجور باشه بعدها دلت لباس میخواد رنگ مو میخواد و خیلی چیزهای دیگ ...

همه یک جور نیستن منم الش نامزدم هیچی نداشت به غیر موتور الان بعد ۲سال به اون چیزایی که میخواستم رسیدیم 

یسریا تا مجردن بفکر کار و خونه و زندگی نیستن به محض متاهل شدن تمام تلاششونو میکنن تا به اون درجه ای که باید برسن🫠🙏🏻

متاهل🩷🍃
یعنی بخدا داشتم سکته میکردم من انقدر خار نشدم که بخوام به جای یه انگشتر ناچیز بدلش بندازم

عزیزم منطقی فکر کن...درجهانی زندگی میکنیم ک باید اول ب پول طرف فکرکرد بعد ب علاقه...

من ب خیلیا میگم مجرد بمون ولی درفقر و بدبختی زندگی نکن..

آدم مگه قحطه؟؟یکیو انتخاب کن که چندسال دیگه سرتو بگیری بالا و نشون همه بدی و بگی این انتخاب من بوده.

خودتم بعدا میفهمی چیکار کردی با زندگیت از این شوهر درنمیاد به نفعته بهم بزنی خانواده اتم پشتت باشن د ...

اخه دوسش دارم من سخت پسندم بعد شاید ۲۰ امین خواستگار تنها کسی بود که بدلم نشست 

عزیزم عروسی تو وقتی بری سر خونه زندگیت شروع میشه یه مراسم عروسی یا عزا شد پول نداشته باشی یه مانتو یه لباس بگیری داخل آدم دربیایی ، وقتی میگی دوسش دارم دلم میخواد بکوبم دهنت دندوناتو خورد کنم ، 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

واقعا نمیفهمم مرد وقتی در همین حد نداره که یه انگشتر بخره چرا اصلا به ازدواج فکر میکنه؟و شمایی که دیدی نداره ببخید ولی چرا کور کورانه ازدواج کردی!دوست داشتن تنها کافی نیست باید یه عمر بسوزی و بسازی عاشقیم یادت میره...

قیمت های دوسال پیش بالا مقایسه‌ کنی انگار ۲۰ سال شده .ماهم باهیچی شروع کردیم ولی الا دیگه پشتوانه خا ...

گفتم بعد گذشته دوسال نگفتم دوسال پیش به اینا رسیدیم😐🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
اخه دوسش دارم من سخت پسندم بعد شاید ۲۰ امین خواستگار تنها کسی بود که بدلم نشست

عزیزم منم گ...هی که شما خوردی  و خوردم فداتشم مثل خر تو گل گیر کردم . نکن اگه پشتوانه داری میتونی جدا بشی بشو .سر نداری و بی پولی انقد اذییت میشی عشق و عاشقی یادت میره

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
یعنی بخدا داشتم سکته میکردم من انقدر خار نشدم که بخوام به جای یه انگشتر ناچیز بدلش بندازم

اره حرفش خیلی زشت بوده به نظرم.. نقره هم بود نهایت ۲ تومن میشد.. اگه همینم نداره میخواد چه جوری زندگی کنه

چکاره بود که توی ۲سال به همه چی رسیدین چقدر حقوقش بود

مهمه براتون؟!

ایران خودرو کار میکنه مهندسه برق صنعتیه و خرید و فروش ماشین 

نمیدونم چرا یک سری از آدما همیشه دنبال زیر بغل مار میگردن

من دارم به این خانوم دلداری میدم چه فرقی میکنه شوهر من چیکاره هست چه تاثیری به حال بقیه داره!

متاهل🩷🍃
2810