اوایل آشنایی گفت ماشین دار و حقوقش ام خوبه اما الان که نامزدکردیم فهمیدم ماشین نداشته و همیشه ام میناله که ندار باباش اینا به جای اینکه بهش کمک کنن تازه ازش پولم میگیرن الان برای نامزدی ۲ ماه من عقب انداختم تا بتونه یه انگشتر کوچیک بگیر دیروز بهم میگه بریم بدل بگیریم واقعا عصبی شدم من اگه این به خانوادم بگم همین الان بهم میزنن همچیو اما دوسش دارم
به هم بزن چون کسی که از الان این فکرا داره و باهات روراست نیست شک نکن موفق نمیشه زندگیت
عزیزم تو زندگی عشق تنها کافی نیست وقتی بری تو زندگی و نیاز هات براورده نشه اسایش قشنگ نداشته باشی پیر میشی عشق میمیره و مجبور به جدایی میشه.. دوس عزیز عشق رو بذار کنار موردی رو انتخاب کن ک هم دوسش داشته باشی و هم دستش به یه زندگی برسه نه ایشون ک ارزش شما رو حلقه بدل میدونه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم عروسی تو وقتی بری سر خونه زندگیت شروع میشه یه مراسم عروسی یا عزا شد پول نداشته باشی یه مانتو یه لباس بگیری داخل آدم دربیایی ، وقتی میگی دوسش دارم دلم میخواد بکوبم دهنت دندوناتو خورد کنم ،
برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
واقعا نمیفهمم مرد وقتی در همین حد نداره که یه انگشتر بخره چرا اصلا به ازدواج فکر میکنه؟و شمایی که دیدی نداره ببخید ولی چرا کور کورانه ازدواج کردی!دوست داشتن تنها کافی نیست باید یه عمر بسوزی و بسازی عاشقیم یادت میره...
اخه دوسش دارم من سخت پسندم بعد شاید ۲۰ امین خواستگار تنها کسی بود که بدلم نشست
عزیزم منم گ...هی که شما خوردی و خوردم فداتشم مثل خر تو گل گیر کردم . نکن اگه پشتوانه داری میتونی جدا بشی بشو .سر نداری و بی پولی انقد اذییت میشی عشق و عاشقی یادت میره
برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔