2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شایدم دخترت از یکی دیگه گرفته از مدرسع یا دوستاش اخه بهویی شپش ک زیاد نمیشه شپش اول یکی دوتا د ...

عزیزم دخترمن جایی نمیره که دوسال و۸ماهشه همش خونه هس

درسته اما ماحیوانات نداریم

شما ندارید ولی همکلاسی‌های خواهرزاده اتون یک کدومشون هم داشته باشه و گرفته باشه راحت می‌تونه تو مدرسه و بعدشم افراد دیگه رو درگیر کنه مگه فقط باید اطرافیان خودتون داشته باشن؟؟؟

دخترت کوچیکه هیچ دارویی براش نزن کچلش کن . لباسای دخترت و خودت اونایی که استفا ه کردید ملافه ها روبالشی ها رو همه بریز تو ماشین لباسشویی پنج دقیقه بذار رو دمای نود درجه بعد با دمای عادی بشور . گیر سرها رو بجوشون یا شونه و گیرسر رو بذار تو پلاستیک مشکی در بسته دو سه هفته استفاده نکن . و برای خودت میتونی محلول ایورپیل اصل از اینستاگرام سفارش بدی فکر کنم ۱۰۰ تومنه هم شپش رو از بین میبره هم تخمشو با یکبار استفاده فقط . من دوبار اینطوری درمان کردم چندسال پیش . برای بارداری و شیردهی هم حتما بپرس چون فکر کنم شیر میدی . دقیق نخوندم تاپیکتو

خداحفظشون کنه

زنده باشی عزیزم

بیماری بدی داره فقط با دارو کنترل میشه

منم وقتی مریض میشم تو خونه ماسک میزنم که بابام نگیره

یه سال بیمارستان بود تا الان که یکم بهتر شده 

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
خیر تهران زندگی میکنیم ولی فامیل زیاد داریم اونجا

بله درسته فامیل ک دیگه طبعیتا باید داشته باشین من سرابله هستم نمیدونم چیزی تو ذهنتون مونده یا نه😅پس رفتین تهران خوشبحالتون😂🥺کوردی بلدی یا نه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

2810