2777
2789
بله درسته فامیل ک دیگه طبعیتا باید داشته باشین من سرابله هستم نمیدونم چیزی تو ذهنتون مونده یا نه😅پس ...

پدر و مادر من سمت بدره هستن روستای کلم ما کلا خواهر و برادرها تهران به دنیا اومدیم و تهران بزرگ شدیم نه من اصلا بلد نیستم ولی تا حدودی متوجه میشه 

عزیزم خدا رحمتش کنه. یعنی وقتی کرونا گرفته بود اومد خونتون؟

بله خودشم می دونست کروناست و می دونست مادرم بیماری قلبی داره اگه بگیره میمیره 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر و مادر من سمت بدره هستن روستای کلم ما کلا خواهر و برادرها تهران به دنیا اومدیم و تهران بزرگ شدیم ...

اها بدره هستین پس نرفتم والا ...پس خیلی وقته رفتین ۲۰سالی میشه حتماااا بنظرم کار خوبی کردین رفتین اینجا هیچی نداره ولی خونا خریده باشین خیلی خوبع تو این سالها

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خدا بهتون صبر بده، چقدر سخت

بله خیلی سخت بود

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
نه هیچ خونه آیی نداریم اونجا متأسفانه

میدونم اون وقتام پول نبوده ولی کاش هرجوری ک شده بود میخریدن وامی قرضی چیزی ...مهم دلتونه ک شاد باشه فدای سرتون

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اخا نی نیت کوچولوئه گناه داره، واقعا وقتی میدونه مریضه نباید بیاد و بره خدایی عجب ادمایی پیدا میشن

دخترم خوابه سرش پر شپشه دارم دونه دونه جدامیکنم یعنی خدا تقاصشومیگیره 

اینجور ادما چطورشبهاراحت میخوابن

اینجور آدما فقط و فقط به فکر خودشون هیچ چیزی تو دنیا براشون مهم تر از خودشون نیست و البته بچه هاشون ،،اگه بچه داشته باشند مادرِ من تابستون فوت کرد مقصر هم اون بود می‌دونی چی گفت؛گفت خوب شد مامان تابستون فوت کرد زمستون فوت نکرد و گرنه بچه هامون یخ میزدن تو سرما

اینجور آدما فقط و فقط به فکر خودشون هیچ چیزی تو دنیا براشون مهم تر از خودشون نیست و البته بچه هاشون ...

وای چقدر وقیح خواهرمنم ازبیرون پیش مامانم وهمه امام زاده ولی بخدا جززبون ریختن همه رو ازبیخ راضیه سرنگون بشن