2777
2789
عنوان

یک هفتس رژیممو ول کردم🥲 از فردا میخام شروع کنم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فست من میگیرم هفته ای دوبار ۱۶:۸دوپنج چیه عزیزم

یعنی ۵ روز هفته رو بین ۱۴۰۰تا ۲۰۰۰کالری میخوری بستگی به متابولیسم بدنت داره

۲ روز هفته رو که پشت سر هم نیست رو هم انتخاب میکنی مثلا شنبه و چهارشنبه بعد این دو روز رو فقط ۵۰۰کالری میخوری 

به نظرم این روش باعث جلوگیری از استپ وزنی هم میشه

یعنی ۵ روز هفته رو بین ۱۴۰۰تا ۲۰۰۰کالری میخوری بستگی به متابولیسم بدنت داره۲ روز هفته رو که پشت سر ه ...

مرسی عزیزم شما کم کردی واقعن اون پنج روز و بالاتر از ۱۴۰۰خوردید؟من حس میکنم زیاده

مرسی عزیزم شما کم کردی واقعن اون پنج روز و بالاتر از ۱۴۰۰خوردید؟من حس میکنم زیاده

نه من سعی میکنم اون ۵ روز رو ۱۲۰۰تا ۱۴۰۰بخورم 

از وقتی رژیم گرفتم تا حالا هیچ روزی ۲۰۰۰کالری نخوردم 

عزیزم من دو ماه رفتم دکتر تغذیه اول بهم برگه داد مثل شما ۹ قاشق برنج و میان وعده و اینا بعدا دیگه اف ...

منم رایگان میرم . بیمارستان با دفترچه . بله خودمون میتونیم بگیریم ولی خب رایگانه میرم وزن میکنه سوالاتم میپرسم 

سبوس برنج هم گفت بریز تو آب بخور جلوی اشتهات میگیره . 

منم رایگان میرم . بیمارستان با دفترچه . بله خودمون میتونیم بگیریم ولی خب رایگانه میرم وزن میکنه سوال ...

دفترچه تون چیه ؟ 

منم رفتم درمانگاه دولتی ولی گفتن دکتر تغذیه اصلا بیمه براش حساب نمیشه

دفترچه تون چیه ؟ منم رفتم درمانگاه دولتی ولی گفتن دکتر تغذیه اصلا بیمه براش حساب نمیشه

تامین اجتماعی.  همه بیمارستان های دولتی دارن . خانه بهداشت هم دکتر تغذیه داره اونم رایگانه.