2777
2789
عنوان

یک هفتس رژیممو ول کردم🥲 از فردا میخام شروع کنم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 39 پست
من رفتم دکتر تغذیه گفت کروم بخور . هیچ قرص دیگه هم تجویز نکرد . منم دارم استفاده میکنم

کروم ۲۰۰ درسته؟

تاثیری هم داشته گلم

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله کروم ۲۰۰ . میل به شیرینی کم میکنی . من با اینکه کلا قند و شکر هر چیز شیرین حذف کردم اصلا هوس هم ...

میگیرم حتما من خیلی هوس شیرینی جات میکنم

نیچرفیت برای من خیلی خوب نبود ولی از وقتی ردوکسا میخورم واقعا اشتهام کم شده راستی تخم کتان هم با صبح ...

عوارضی نداشته؟

من دانه چیا میخورم تاثیری نداشته تخم کتان نشنیده بودم

عوارضی نداشته؟من دانه چیا میخورم تاثیری نداشته تخم کتان نشنیده بودم

تخم کتان خیلی خوشمزه هم هست اتفاقا 

فقط پودر شدش بهتره پودرش هم یا باید سریع استفاده کنی یا بزاری یخچال من از عطاری ۱۰هزار تومن گرفتم بیشتر از قرصا تاثیر داشت 

یک قاشق مربا خوری با ماست یا صبحانه میخوری دیگه برای نهار هم گشنه ت نمیشه 

عالیه 

چجوری کالری نیازت محاسبه کردی؟

به من نگفت کالری شماری کن . ولی گفت برنج ۸ قاشق بیشتر نشه اونم ناهار . شام غذا بدون برنج و نون . اگه خیلی گرسنه ت شد شام ی کف دست نون . بعد شامم میوه ی واحد بخور با شیر و دارچین.  روزی ۳الی ۴ تا میوه بخور و سبزیجات زیاد آب زیاد تا صورتت بد نشه  و اینکه ماهی نباید ۴ کیلو بیشتر کم کنی که من یکم بیشتر کم کردم 

به من نگفت کالری شماری کن . ولی گفت برنج ۸ قاشق بیشتر نشه اونم ناهار . شام غذا بدون برنج و نون . اگه ...

عزیزم من دو ماه رفتم دکتر تغذیه اول بهم برگه داد مثل شما ۹ قاشق برنج و میان وعده و اینا بعدا دیگه افتادم رو روال وزن کم کردن و کالری شمار نصب کردم دیگه نرفتم وقتی میشه رایگان کالری شماری کنم چرا برم پول بدم 

2810