2777
2789
عنوان

پسر شیطونم دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 57 پست
بله

یه چیزیش هست .چیه چیزی بهمش ریخته .کمبود محبت نداره ؟ یااینکه حس کنه داره با مشق و درس فقط اذیت میشه ؟ به تفریح و بازی و چیزای دیگش رسیدگی میشه ؟

لایک نکنید .توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالی یدونه بچه میارید به این دنیای بی در و‌ پیکر ، هزارتا چیز هم بهشون تحمیل میکنید بعد که کشش ندارن میزنید تو سر خودتون.

هم خودتون رو آزار میدید هم یه موجود زنده ی دیگه رو که بخاطر خودخواهی شما اومده به این جبر و زور.

از هم کلاسیاس یاد گرفته ،سیاست رفتاری داشته باش ،با محبت جذبش کن ،رفتار خوبش تشویق (توجه و جایزه و...)رفتار بدش تنبیه (محروم شدن از چیزی که دوست داره و عدم توجه)اصلا بهش بکن نکن ،نکن .آرامش خودت حفظ کن ،به مرور زمان درست میشه .توجه ومحبت هم حتما باشع

اون هفته دعوتش کرد بدتر شد دیگه آنوقت وقت مدرسه رفتنم اسیرم میکنه

از تشویق استفاده کن 

یه سری که خوب نوشت چیزی که خیلی دوست داره رو بخر بده معلم به عنوان جایزه سرکلاس یا صف بده 

نفهمه خودت خریدی

2810