2777
2789
عنوان

پسر شیطونم دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 57 پست
ولش کن برو بخواببه معلمش بگو فردا توبیخش کنهتا کی میخوای بیافتی دنبالش برا مشقتا غروب نوشت که هیچ نن ...

اون هفته دعواش کرده بود کلا دیگه تا شب دیونم کرد فرداش فهمیدم معلم تنبیهش کرده با دعوا بدتر میشه 

یه چیزیش هست .چیه چیزی بهمش ریخته .کمبود محبت نداره ؟ یااینکه حس کنه داره با مشق و درس فقط اذیت میشه ...

بله بهش گفتم فردا مدرسه حق نداری بری کلی گریه کرد میخوام برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هم کلاسیاس یاد گرفته ،سیاست رفتاری داشته باش ،با محبت جذبش کن ،رفتار خوبش تشویق (توجه و جایزه و.. ...

انقدر از این کارا کردم اصلا نمیدونم این موجود چیه 

از تشویق استفاده کن یه سری که خوب نوشت چیزی که خیلی دوست داره رو بخر بده معلم به عنوان جایزه سرکلاس ...

تا یک هفته پیش سر مشق مشکل نداشتیم اونم از یک هفته پیش شروع شد 

میخواد جلب توجه کنهکارای خوبشو خیلی ببین و حسابی تشویقکارای بدو اصلا نبین انگار وجود ندارهاین بچه تو ...

بیش از اندازه بهش توجه کردم بخدا همه اینای که میگیم همه رو انجام دادم 

حالا مشق ننویسه بی ادبیاش تو مخمه

دختر منم جدیدا فک کنم از مدرسه یاد گرفته بعضی وقتا تو خونه تکرار میکنه میخنده منتظر تایید منه من بش اخم میکنم چندبار تکرار میکنه من به رو خودم نمیارم معمولا روز بعد یادش میره

بیش از اندازه بهش توجه کردم بخدا همه اینای که میگیم همه رو انجام دادم

به من بگو وقتی این کار ها زو میکنه تو

عصبانی میشی؟

تهدید میکنی؟

ناراحت میشی؟

احساس عاجز بودن داری؟

یکیشو انتخاب کن

2810