2777
2789

من ۴ ماه رژیمم خوبم وزن کم کردم

الان یه هفته ای هست رژیم کلا ول کردم کیک کلوچه آتشغال میخورم امشبم رفتم پیتزا

خیلی ارادم قوی بود الان هیچیییی😭

میترسم وزنم برگرده نمیخام ب دوران قبل برم..

از خودم بدم میاد تروخدا بگین چیکار کنم برگردم روتین قبلیم میدونم هنوزم دیر نشده ولی نا امیدم نکنه دیگه وزنم نیاد پایین ((((:

خدا بگم چیکارم کنهه💔

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

خیلی راحت میتونی دوباره رژیمتو ادامه بدی

چرا باید از خودت بدت بیاد و...یک هفته استراحت کردی و چیزایی که دلت خواسته رو خوردی نوش جونت

ولی جا زدن نداریم با قدرت ادامه بده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی راحت میتونی دوباره رژیمتو ادامه بدیچرا باید از خودت بدت بیاد و...یک هفته استراحت کردی و چیزایی ...

اگه شروع کنم دیگه وزنم نیاد پایین چی🥲

خیلی میترسم یهو ول کردم 

هیچکس اندازه من اراده نداره😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اگه شروع کنم دیگه وزنم نیاد پایین چی🥲خیلی میترسم یهو ول کردم

تو ادامه بده گاهی برای بدن شوک وارد کردن خوبه

نگو رژیمو ول کردم دیگه نمیشه فلان

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ولی تورو میشناسم تو ک خیلی با اراده بودی😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

تو ادامه بده گاهی برای بدن شوک وارد کردن خوبهنگو رژیمو ول کردم دیگه نمیشه فلان

از فردا سخت شروع میکنم 

دیگه بمیرمم سراغ اینجور چیزا نمیرم 

چرا

هرشب شوهرم جلوم معجون و شیرینی تر و خوراکی و غذا و نوشابه و  چی بشه چی بشه گاهی بخورم اصلا حاضر نیستم انداممو واسه این هوس های زود گذر خراب کنم 

دیگه اراده ندارم نمیتونم جلو خودمو بگیرم😔

من نزدیک پریودیم یکم از خودم در میام در حد یه نصف روز بازم سریع خودمو جموجور میکنم😇

هرشب شوهرم جلوم معجون و شیرینی تر و خوراکی و غذا و نوشابه و چی بشه چی بشه گاهی بخورم اصلا حاضر نیست ...

باورت میشه من اوایل رژیم اینطور بودم حتا حالمم بهم میخورد

اما الان((:

اول اینکه انقدر خودتو سرزنش نکن اگه یماه هم پرخوری کرده باشی عیجوقت بیشتر از سه چهار کیلو بالا نرفتی ،نترس ،همینکه بترسی هی بهش فکر کنی بیشتر جذبش میکنی و اراده ات هی ضعیفتر میشه،اینو ادمی داره بهت میگه ک خودش بیست پنج کیلو با رژیم وزژش کم کرده و سه ماه خورده و رژیم نکرفته دوباره پنج کیلو بالا رفته و بعد سه ماه دوباره اراده کردم شروع کردم،ول بده اصلا هی با خودت تکرارش نکن خودتو عذاب نده،میتونی مطمن باش میتونی همه ادما ی مدت زمانی ارادشون از دست میدن،سعی کن خوراکی های مضر از دسترس دور کنی نخری مهمونی کمتر بری ،ورزشتو منظم انجام بده ول نکن،یروزه نخواه عین قبل قشنک رژیم بگیزی،از فردا غذاتو یذره یذره کم کن و تا ی هفته به اون حالت رژیمی برسون ک بدنت دوباره عادت کنه،خودتم فعلا زود ژود وزن نکن

باورت میشه من اوایل رژیم اینطور بودم حتا حالمم بهم میخورداما الان((:

منم دقیقا از مرداد رژیمم گاهی اشکال نداره ادم هوس کنه و بخوره ولی ن دیگه ۱ هفته سعی کن خودتو جموجور کنی 

2810