2777
2789

برای اولین‌باره می‌خوام این قضیه رو با دیگران به اشتراک‌ بذارم. برای من خیلی تلخه، شاید هم زیادی بزرگش کردم ولی برای یه بچه‌ی نُه‌ساله واقعا سخته. 

هيچ‌وقت، هيچ‌وقت، هيچ‌وقت، کاری که معلم کلاس چهارمم باهام کرد رو فراموش نمی‌کنم.

ابتدایی بودم و صرفا یه بچه‌ی نُه‌ساله، کلا بچه‌ی درسخونی‌ بودم و همه‌ی معلمام‌ ازم تعریف می‌کردن.

سرکلاس نشسته‌بودیم، بهمون گفت برای جلسه‌ی بعد در مورد فلان موضوع انشا بنویسید. اصلا از گوگل تقلب نکنید، هر دانش‌آموزی متقلب باشه، من می‌فهمم و من می‌دونم و اون دانش‌آموز..!

جلسه‌ی‌بعد من انشایی که نوشته‌بودم و سر کلاس خوندم، و بقیه‌ی بچه‌ها هم خوندن..

بعد از این‌که انشام تموم شد، یهو دیدم خنده‌ش گرفته‌، اضافه‌وزن داشت و سنگینی قدم‌هاش و حس می‌کردم..

اومد سمت میز من، من سر میز نشسته‌بودم، مقنعه‌‌ی من رو کشید و من رو بلند کرد.. من و کشید، کشید، بُرد جلوی تخته، و محکم زد تو صورتم. چندین‌بار منو به تخته کوبوند و مدام داد می‌زد فکر کردی من احمقم؟ فکر کردی نمی‌فهمم؟ مگه نگفتم فقط خودتون بنویسید!!!

به چه جُرمی؟ صرفا چون فکر می‌کرد اون انشا، تقلب‌شده از اینترنته و من اون و احمق فرض کردم.

و من جلوی اون همه بچه تحقیر شدم، از کلاس بیرون انداخته‌شدم..

منی که عاشق مدرسه و درس‌خوندن بودم شب‌ها کابوس می‌دیدم، دلم نمی‌خواست برم مدرسه..

خود به خود با استرس و تپش‌قلب از خواب بیدار می‌شدم.

سرکلاس وقتی صدای قدم‌ هاشو می‌شنیدم وحشت می‌کردم..

سال‌ها بعد تو حوزه‌ی ادبیات و مشاعره رتبه‌های زیادی کسب کردم و تو ادبیات‌نمایشی و انشا هم همین‌طور..

ولی همچنان اون‌روز و نگاه‌های بچه‌ها تو ذهنم هست..

نتونستم به خانواده‌م چیزی بگم.. شاید می‌ترسیدم.

هم‌کلاسیم‌ به مادرش گفت و مادرش مدت‌ها بعد به مادرم..

-اولین تجربه‌ی استرس و اضطراب برای من از اون سن شروع شد-

لطفا اگر معلم یا دانشجو معلم هستید، با بچه‌ها دوست‌باشید. بچه‌ها تأثیر می‌پذیرن‌..

"من هنوز هم گاهی بی‌دلیل استرس و اضطراب همراه با تپش‌قلب و تنگیِ‌نفس شدید دارم.." 

تا کتک خوندم

بعدش نخوندم..

چقدر اموزش علمی کشورمون غلط هست

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد صحنه صدای قدم های آقای ناظم تو قصه‌های مجید افتادم

چی بگم والا با این اخلاقش حتما تا حالا تاوانشو پس داده

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

الهی عزیزم خدا لعنتش کنه وحشی رو‌

منم تجربه شبیه این دارم کلاس پنجم بودم دونه دونه مشقامونو میرفتیم  پای میز معلم نشون میدادیم امضا میزد 

درس ریاضی بود من هیچوقت ریاضی نمیفهمیدم یهو دفترمو گرفت پرت کرد رو‌ زمین گفت چرا اینطوری نوشتی احمق خرفت

وای چقدر لحظه بودی ایشالا درد ومریضی بگیرن این معلما

♥️♥️

2810