2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 162 پست
زن داداش منم تو جمع میزنه تو صورت داداشم حالا داداشم لاتیه واسه خودش بیرون کسی میبینش میترسه اینقد ز ...

وای خاک به سرم،نه من تو جمع اصلا نمیزنم،دم پریودی و اینا که قاطی میکردم میزدم،اونم میگم شفا گرفتم اگه خدا بخواد،خیلی بده تو جمع،خدا زندادش شما رو هم شفا بده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
همو دوست داریم قصدمون ازدواج ب خاطر مشکلی ک من دارم فعلا نمی تونه خواستگاری بیاد . پسر داییمه . ما خ ...

اگه دوستش داری پافشاری کن رو خواستت کاری که همسر من کرد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو عزیزم زندگی سختیو داشتم توضیح دادم تو تاپیکای قبلیم فکر کنم خدا دلش برام سوخت این مردو اورد تو ز ...

ایشالله خدا برات بسازه عزیزدلم

حسودی نکردم....فقط کاش منم مثل تو شانس و اقبال خوبی بیاد سراغم :)

خوشی هات پایدار گلم

وای خاک به سرم،نه من تو جمع اصلا نمیزنم،دم پریودی و اینا که قاطی میکردم میزدم،اونم میگم شفا گرفتم اگ ...

آمین 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ایشالله خدا برات بسازه عزیزدلمحسودی نکردم....فقط کاش منم مثل تو شانس و اقبال خوبی بیاد سراغم :)خوشی ...

منم نگفتم حسودی کردی گلم خواستم بدونی ته دلم خوشحال و خوشبخت نیستم خوشبختیم وقتیه که بچه هامو ببینم 

اگه دوستش داری پافشاری کن رو خواستت کاری که همسر من کرد

من خیلی دوسش دارم خیلی 💔😔

اونم منو دوست داره🥹🫰

ولی خواهرم خیلی دعوام کرد گفت توی خواب هم نمی بینی اون چی داره تو خیلی سر تری چی کم داری بهترین آسایش پول زیبایی یکی بهتر لایقته🥲 حتی رفت پسر داییمو هم دعوا کرد 💔 

ولی من پسر داییمو دوست دارم 😔نمی دونم چرا ولی نمی تونم بدون اون راحت زندگی کنم 🥹 

همین ک قلب مهربون داره ، دست بزن نداره ، یه شب هم نمی تونه منو ناراحت ببینه، برای آینده مون تلاش میکنه کافی نیست ؟🥲

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

نه چرا تاپیکای قبلی م خانومم

قبلا هم چند جا دیدم پست گذاشتی یه حسی بهم گفت آقایی لابد  اشتباه کردم به هر حال موفق باشی

من خیلی دوسش دارم خیلی 💔😔اونم منو دوست داره🥹🫰ولی خواهرم خیلی دعوام کرد گفت توی خواب هم نمی بینی ...

برو دنبال عشقت دختر جون گول حرفای بقیه رو نخور  اگه نری باختییییی

من میگم شوهرم سر ترهشوهرم میگه ط سر تریخلاصه معلوم نی😂😐

چه خوب که هر کدوم دیگریو بیشتر از خودش میدونه چه مناعتی ...

برو دنبال عشقت دختر جون گول حرفای بقیه رو نخور اگه نری باختییییی

چشم 🥹🥹

حرفت خیلی آرومم کرد 🥹♥️

همیشه می ترسیدم نرسم ولی با این حرفت امید گرفتم اگر خودم بخوام میشه 🥹🥲🫰

دعا کن بهم برسیم .

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

2810